Μετά την άνοδο της Νότιγχαμ στην Premier League ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, για να είναι ανταγωνιστή η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα, παραδέχθηκε στις συνεντεύξεις του ότι πρέπει να δαπανήσουν πάρα πολλά χρήματα και ότι είναι έτοιμοι για μεγάλες μεταγραφές. Ήδη λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα!

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η τοπική εφημερίδα "Nottingham Post", οι κόκκινοι του Νότιγχαμ εμφανίζονται διατειθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών για να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον Άγγλο επιτελικό μέσο της Γουλβς, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ!

Ο 22χρονος τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν του δανεισμού του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται τώρα να μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στο Σίτι Γκράουντ.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, τόσο στην Σουόνσι όσο και στην Κ-17 της εθνικής Αγγλίας και ο Κούπερ εμφανίζεται ζεστός να συνεργαστεί για μία ακόμα φορά με τον νεαρό επιτελικό μέσο", τονίζεται στο σχετικό άρθρο, που προσθέτει τα ακόλουθα:

"Η Γουλβς έχει την επιθυμία να κρατήσει στο Μολινό τον Γκιμπς-Γουάιτ και θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί του, όμως υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα επιστρέψει ή όχι.

Ίσως αισθάνεται πως αν πάει αλλού θα αυξήσει τις πιθανότητές του για να έχει περισσότερες συμμετοχές μετά από δύο σερί σεζόν ως δανεικός.

Αντιμετώπισε την Φόρεστ στα ημιτελικά των playoffs ανόδου ως μέλος της Σέφιλντ και αυτή τη στιγμή οι ρεντς μπορούν, με τα χρήματα που θα κερδίσουν από την άνοδο, να φουλάρουν για την απόκτησή του.

Έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει ωστόσο και η Σαουθάμπτον, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως και εκείνη είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του".