Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα - Στίβεν Τζέραρντ: Δημόσια συγγνώμη Γκουαρντιόλα σε Τζέραρντ: "Νιώθω ντροπή, ήταν ηλίθιο!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 02:30:00

Δημόσια συγγνώμη Γκουαρντιόλα σε Τζέραρντ: "Νιώθω ντροπή, ήταν ηλίθιο!"

Sportdog Team
Δημόσια συγγνώμη Γκουαρντιόλα σε Τζέραρντ: "Νιώθω ντροπή, ήταν ηλίθιο!"

Ο Γκουαρντιόλα απολογήθηκε στον Τζέραρντ, σχετικά με τα σχόλια που είχε κάνει ο προπονητής της Σίτι για το περίφημο "γλίστρημα" στον αγώνα με την Τσέλσι το 2014.

 

Μετανιωμένος εμφανίστηκε για τη δήλωσή του που αφορούσε τον Στίβεν Τζέραρντ ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε προβεί σε σχόλια, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις. "Δεν ξέρω εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για αυτήν την κατάσταση στο Άνφιλντ. Δεν το ήθελα, λόγω του σεβασμού μου προς τον Τζέραρντ, αλλά είναι δικό μας φταίξιμο;", είχε πει χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αυτή τη φορά για το επικείμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε φανερά μετανιωμένος για όσα είπε, απολογούμενος ειδικότερα ως εξής:

"Απολογούμαι στον Στίβεν Τζέραρντ για τα αχρείαστα και ηλίθια σχόλια που έκανα για αυτόν την τελευταία φορά. Νιώθω ντροπιασμένος, επειδή δεν το άξιζε". Με αυτόν τον τρόπο ο Πεπ θέλησε να πει συγγνώμη στον θρυλικό αρχηγό της Λίβερπουλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags