Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τον… έκοψαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και τώρα ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-17 17:50:00

Τον… έκοψαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και τώρα ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Τον… έκοψαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και τώρα ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήθελαν να δώσουν δύο εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους και τώρα είναι πλέον είναι αργά…

Παναθηναϊκός - Τσούμπα Άκπομ: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε δημοσίευμα εφημερίδας με την πληροφορία ότι οι Πράσινοι ήθελαν το καλοκαίρι τού 2022 τον διεθνή Άγγλο φορ, πριν υπογράψουν με τον Σπόραρ.

Μόνο που αυτή την πληροφορία την έχετε διαβάσει στο sportdog ήδη από τις 16 Φεβρουαρίου, άρα εδώ και 2 μήνες, στο θέμα με τίτλο "Άκπομ για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Σε τιμή... ευκαιρίας στην Ελλάδα - Σκάει μεγάλη μεταγραφή!", όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι:

"Οι Πράσινοι είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2021 αλλά και του 2022, που ήρθε ο Σπόραρ, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Αν και η Μίντλεσμπορ θα μπορούσε να τον δώσει ακόμα και με 2 εκατ. ευρώ. Λιγότερα, δηλαδή από όσα έδωσε για τον Σπόραρ, που περνάει περίοδο αν όχι ντεφορμαρίσματος σίγουρα αφλογιστίας.

Θα μπορούσε να είχε έρθει ο Άκπομ στον Παναθηναϊκό; Φυσικά και θα μπορούσε. Ήταν οικονομικότερη λύση σε σχέση με τον Σλοβένο που ήρθε; Ναι, και ως αποδοχές αλλά και για τα χρήματα που χρειάστηκαν για να πληρωθεί η ομάδα του. Υπήρχε εγγύηση ότι θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά φέτος στο Τριφύλλι όπως στη Μίντλεσμπρο; Αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Πάντως η περίπτωση του ήταν πιο χαμηλού ρίσκου σε σχέση με τον Σπόραρ...".

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Άκπομ διανύει εξαιρετική σεζόν, με 36 εμφανίσεις, 27 γκολ και 2 ασίστ, το συμβόλαιό του με τη Μίντλεσμπρο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, ήδη, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είναι υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της στην Τσάμπιονσιπ.

Αυτό σημαίνει, σίγουρα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε στην Ελλάδα, αφού εδώ κάποτε αξιολογήθηκε ως επιθετικός που δεν μπορεί να τα... παστελώσει με συνέπεια. Δεν τρέχει τίποτα, το κάνει με συνέπεια στην Τσάμπιονσιπ. Το αμέσως πιο δύσκολο πρωτάθλημα μετά από εκείνο της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλία, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Nα δώσουμε και μια πληροφορία που δεν έχει γραφτεί πουθενά; Για τον Άκπομ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, με τις Έβερτον και Σαουθάμπτον να κονταροχτυπιούνται ήδη για τα μάτια του, αλλά και από τη Γερμανία (Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης).

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ας μείνουν με τον Ολιβέιρα και τον Σπόραρ, αν και θα μπορούσε με μόλις 2 εκατ. ευρώ να είχαν αγοράσει τον Τσούμπα Άκπομ, πριν πάρει μπρος και αρχίσει να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδιοκτήτης μεγάλης ελληνικής ομάδας ψάχνει αγοραστή ή συμπαίκτη - Διαφήμιση το… νέο γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags