Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Ντένις της Νότιγχαμ Φόρεστ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 09:07:00

Ντένις ο τρομερός, για τον Ολυμπιακό! Τοπ περίπτωση για την γραμμή κρούσης - Φορ των 15 μυρίων (pic-vid)

Sportdog Team
Ντένις ο τρομερός, για τον Ολυμπιακό! Τοπ περίπτωση για την γραμμή κρούσης - Φορ των 15 μυρίων (pic-vid)

Διεθνή επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο "στόχαστρο" η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Λίγο έμεινε για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και το θερμόμετρο ανεβαίνει... επικίνδυνα, με τον Ολυμπιακό να έχει ανοιχτές τις κεραίες του για ό,τι αξιόλογο προκύψει στις θέσεις που ψάχνει ακόμα ενίσχυση.

Σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", στους Ερυθρόλευκους αρέσει η περίπτωση του Εμάνουελ Ντένις της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είχε δώσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ στην Γουότφορντ για να τον κάνει δικό της τον Αύγουστο του 2022.

Ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ μέχρι το 2026, όμως το γεγονός ότι δεν λογίζεται ως πρώτη επιλογή στην γραμμή κρούσης της ομάδας του αφήνει ανοιχτές τις επιλογές για το μέλλον του.

Ο 25χρονος μετράει 12 γκολ και 8 ασίστ σε 52 ματς στην Premier League, ενώ γενικά στην καριέρα του έχει 48 τέρματα και 24 ασίστ σε 214 παιχνίδια. Η χρηματιστηριακή του αξία, όπως σημειώνει το transfermarkt, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags