Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χαμός με τον Σάντσο, δεν του επιτρέπουν να φάει με την υπόλοιπη ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 06:00:00

Χαμός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σάντσο - Του απαγόρευσαν μέχρι κι αυτό!

Sportdog Team
Χαμός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σάντσο - Του απαγόρευσαν μέχρι κι αυτό!

Όσο ο νεαρός εξτρέμ δε ζητάει συγγνώμη από τον Τεν Χαγκ, τόσο θα υπομένει τα καψόνια των «κόκκινων διαβόλων».

Δύσκολες μέρες διανύει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντον Σάντσο. Ο 23χρονος άσος έφτασε στο Ολντ Τράφορντ πριν δύο χρόνια με στόχο να γίνει πρωταγωνιστής στην ομάδα και να κάνει τη διαφορά. Τίποτα, όμως, δεν πάει καλά για τον ίδιο. Αρχικά, έπεσε στην τελευταία σεζόν του Σόλσκιερ με τον σύλλογο να μην μπορεί να διαχειριστεί την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πλέον, το πρόβλημα είναι οι σχέσεις του Άγγλου εξτρέμ με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός τον είχε επικρίνει δημόσια μετά το ματς με την Άρσεναλ στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν και είχε τονίσει πως μένει εκτός αποστολής λόγω της κατάστασής του στις προπονήσεις. Ο νεαρός άσος δεν είχε αφήσει αναπάντητη την κατηγορία του κόουτς του.

«Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα», είχε γράψει στο Twitter και τώρα το μετανιώνει πικρά. Κι αυτό, γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» τον έχουν αποκλείσει από κάθε δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, ο Σάντσο δεν τρώει με τους συμπαίκτες του και αυτό θα συμβαίνει έως ότου απολογηθεί στον Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags