Facebook Pixel Μαγκουάιρ: ’’Δε μένω στη Γιουνάιτεντ αν είναι να παίζω μία φορά το μήνα’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-13 06:00:00

’’Απασφάλισε’’ ο Μαγκουάιρ: ’’Δε μένω στη Γιουνάιτεντ αν είναι να παίζω μία φορά το μήνα’’

Sportdog Team

Καρφιά του Άγγλου στόπερ εναντίον του Έρικ Τεν Χαγκ.

Θέμα από το πουθενά έσκασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Χάρι Μαγκουάιρ να ζητάει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος στόπερ έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με απόφαση Έρικ Τεν Χαγκ και ο Ολλανδός δεν τον προτιμά ως βασικό στην εκκίνηση της σεζόν. Αυτό έχει φέρει τον εκνευρισμό του Άγγλου άσου ο οποίος ξεκαθαρίζει πως αν δεν αγωνίζεται συχνότερα, θα εγκαταλείψει τους ''κόκκινους διαβόλους''.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα. Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω.

Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του. Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό.

Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας, έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags