Facebook Pixel Λουίς Ντίας: Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός της Κολομβίας απήγαγε τον πατέρα του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 21:12:00

Κι όμως: Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός της Κολομβίας απήγαγε τον πατέρα του Λουίς Ντίας!

Sportdog Team
Κι όμως: Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός της Κολομβίας απήγαγε τον πατέρα του Λουίς Ντίας!

Η κυβέρνηση της χώρας προχώρησε σε φοβερές αποκαλύψεις.

Ο Λουίς Ντίας βιώνει το απόλυτο δράμα, καθώς οι γονείς του είχαν απαχθεί και παρότι η μητέρα του αφέθηκε, ο πατέρας του παραμένει στα χέρια των απαγωγέων. Η κυβέρνηση της Κολομβίας αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την αποτρόπαια ενέργεια βρίσκεται ο ELN και απαιτεί από αυτόν να απελευθερώσει τον Λουίς Μανουέλ Ντίας.

Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός της Κολομβίας ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη χώρα, το 1964. Πλέον αποτελείται από ομάδες ένοπλων ανταρτών με αντιστασιακή δράση και έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από τις κυβερνήσεις της Κολομβίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Βενεζουέλας αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κυβέρνηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα γνωρίζουμε επίσημα ότι η απαγωγή που πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, στο Μπαράνκας, στο διαμέρισμα της Λα στους Λουίς Μανουέλ Ντίας και Σιλένις Μαρουλάντα, πατέρα και μητέρα του ποδοσφαιριστή Λουίς Ντίας, διαπράχθηκε από μονάδα που ανήκε στον ELN. Απαιτούμε από τον ELN να απελευθερώσει αμέσως τον κ. Λουίς Μανουέλ Ντίας και του υπενθυμίζουμε ότι έχει ολοκληρωτικά ευθύνη να εγγυηθεί τη ζωή και την ακεραιότητά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags