Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάνε για νέο κόλπο... γκρόσο οι Άραβες - Στο στόχαστρό τους σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ - Τον "χρυσώνουν"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-13 13:25:00

Πάνε για νέο κόλπο... γκρόσο οι Άραβες - Στο στόχαστρό τους σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ - Τον "χρυσώνουν"

Sportdog Team
Πάνε για νέο κόλπο... γκρόσο οι Άραβες - Στο στόχαστρό τους σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ - Τον "χρυσώνουν"

Ποσό μέχρι και πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να δώσει ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ώστε να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων.

Μπρούνο Φερνάντες: Νέο κόλπο... γκρόσο ετοιμάζονται να κάνουν οι Άραβες καθώς αποκάλυψαν πριν από μερικές ημέρες οι Άγγλοι, η PIF έχει βάλει στόχαστρο να αποκτήσει και άλλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον Πορτογάλο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των πέντε κορυφαίων ομάδων της χώρας.

Μάλιστα ρεπορτάζ του Fichajes, από την Ισπανία, σημειώνει ότι Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί παρακολουθούν την υπόθεση του Μπρούνο Φερνάντες και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν έως και 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν, με τον Πορτογάλο πάντως να μην έχει κάνει κάποιο σχόλιο και να περιμένει τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα βλέπει "εφιάλτες" με Μαντσίνι - Έκανε την Κηφισιά… Ρεν και τη νίκησε - Διπλή κίνηση ματ από Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags