Σέι Γκίβεν: Δύσκολες ώρες περνάει ο πρώην τερματοφύλακας των Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ, μιας και αρχικά στις 23 Δεκεμβρίου έχασε τον αδελφό του, Κίεραν, στη Γερμανία, όπου και αποτεφρώθηκε, ενώ δύο ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή και ο θείος του, σε νοσοκομείο.

"Είναι δύσκολο να βρεις τις λέξεις να περιγράψεις αυτή την εβδομάδα για την οικογένεια Γκίβεν, αποχαιρετώντας τον καταπληκτικό αδερφό μας που ήταν επίσης φίλος με τόσους πολλούς, ένας μουσικός, σύζυγος, πατέρας και γιος.

Η παρέα μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, αλλά όλοι θα θυμόμαστε και θα γιορτάζουμε τις στιγμές που περάσαμε, κάναμε πλάκα και θα αγαπάμε και θα υποστηρίζουμε την αγαπημένη του σύζυγο Ντόρις και τους δύο απίστευτους γιους του, Τζόσουα και Τζόελ. Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετήσαμε και τον θείο μας Αμπρόουζ, άλλη μια τεράστια τρύπα για την οικογένεια. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", ανέφερε ο Σέι Γκίβεν στην ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Given (@no1shaygiven)