Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο... άρρωστος Ράσφορντ γλεντούσε σε κλαμπ: "Εσωτερικό ζήτημα", λέει η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 15:43:00

Ο... άρρωστος Ράσφορντ γλεντούσε σε κλαμπ: "Εσωτερικό ζήτημα", λέει η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο... άρρωστος Ράσφορντ γλεντούσε σε κλαμπ: "Εσωτερικό ζήτημα", λέει η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάρκους Ράσφορντ δήλωσε άρρωστος και δεν έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας και τελικά ξενύχτησε σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο Μάρκους Ράσφορντ πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο νυχτερινό κέντρο Thompson Garage στο Μπέλφαστ λίγες ώρες πριν χάσει την προπόνηση των «Κόκκινων Διαβόλων» αφού ανέφερε ότι ήταν άρρωστος.

"Είναι εσωτερικό θέμα. Θα το αντιμετωπίσω", είπε ο Τεν Χαγκ για το βίντεο με το πάρτι του Ράσφορντ όταν είπε ότι ήταν άρρωστος για να μην πάει στην προπόνηση.

Ο Άγγλος φορ δεν έπαιξε στον αγώνα του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Νιούπορτ Κάουντι, καθώς είχε γίνει γνωστό από τον σύλλογο ότι ο παίκτης δεν ήταν αρκετά καλά για να είναι στην αποστολή. 

Ο 26χρονος άσος δηλώθηκε άρρωστος αν και ο αληθινός λόγος ήταν πως είχε ξενυχτήσει. Ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόστιμο άνω των 760.000 ευρώ, το οποίο θα ισοδυναμούσε με δύο εβδομάδες από τον μισθό του .

Τον Νοέμβριο, ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ είχε επικρίνει τον Μάρκους Ράσφορντ για την τάση του να βγαίνει σε κλαμπ το βράδυ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags