Facebook Pixel Η Λίβερπουλ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον... τελευταίο χορό του Κλοπ στον
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 06:06:00

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον... τελευταίο χορό του Κλοπ στον σύλλογο!

Sportdog Team
Η Λίβερπουλ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον... τελευταίο χορό του Κλοπ στον σύλλογο!

Ο Γερμανός προπονητής επέτρεψε τη δημιουργία ντοκιμαντέρ για τους τελευταίους του μήνες στη Λίβερπουλ.

Σαν... κεραυνός εν αιθρία ''έσκασε'' η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη εντός της ομάδας έχει δημιουργηθεί προβληματισμός για την επόμενη μέρα.

Ο Γερμανός τεχνικός διανύει τους τελευταίους του μήνες στο λιμάνι και επέτρεψε τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα δείξει άγνωστες πτυχές μέσα στην ομάδα, με το ντοκιμαντέρ να κυκλοφορεί μετά το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία θα είναι της London Entertainment, εταιρείας που ήταν υπεύθυνη και για άλλα ονομαστά ντοκιμαντέρ με αθλητικό περιεχόμενο (η ταινία για τον Μαραντόνα, το φιλμ για τον Τζέραρντ, η ιστορία της συντρόφου του Γουέιν Ρούνεϊ, Κόλιν), με τις κάμερες να ακολουθούν το σύλλογο στο δρόμο για την κατάκτηση πολλών τροπαίων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε για το εγχείρημα:

"Από τη στιγμή που αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να παρέχουμε μια σπάνια ευκαιρία στους θεατές να έχουν μια πιο εσωτερική ματιά σε αυτό που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό: τους ανθρώπους του, από τους οπαδούς μας μέχρι τους παίκτες μας και εκείνους που εργάζονται τόσο σκληρά πίσω από τα παρασκήνια. , έχοντας ως συνεχή επιδίωξη την επιτυχία της Λίβερπουλ.

Χάρη σε αυτή τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, οι θεατές θα μπορούν να δουν αυτό που βλέπω κάθε μέρα σε αυτό το υπέροχο κλαμπ και να κατανοήσουν περισσότερο αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags