Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσέλσι από τα... παλιά! Διέλυσε εκτός έδρας της Άστον Βίλα και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 00:03:00

Τσέλσι από τα... παλιά! Διέλυσε εκτός έδρας της Άστον Βίλα και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τσέλσι από τα... παλιά! Διέλυσε εκτός έδρας της Άστον Βίλα και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπλε εμφανίστηκαν... αγνώριστοι στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Άστον Βίλα, εκτός έδρας και πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά πήραν τη νίκη με 3-1, με γκολ των Φερνάντες, Τζάκσον και Χάρισον και παράλληλα πήραν πρόκριση στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

FA Cup: Τρία 24ωρα μετά τη συντριβή που γνώρισε από την Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (2-4) στο πλαίσιο της Premier League, η Τσέλσι πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο «Βίλα Παρκ», όπου νίκησε με το εμφατικό 3-1 την Άστον Βίλα στον επαναληπτικό των «32» του Κυπέλλου (0-0 το πρώτο ματς στο Λονδίνο) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους «χωριάτες» με τους Κόνορ Γκάλαχερ (11΄) και Νίκολας Τζάκσον (21΄).

Στο 53΄ ο Έντσο Φερνάντες «σφράγισε» την πρόκριση για τους «μπλε», οι οποίοι στον επόμενο γύρο θ΄ αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη Λιντς και θα έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στους προημιτελικούς του FA Cup. Το μόνο που κατάφερε η Βίλα ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις (90΄+1) με τον Μουσα Ντιαμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμες ωρες για το μέλλον του Βεζένκοφ - Πόσο να αντέξει στο NBA - Τον... παρακαλάει η Ευρώπη να γυρίσει!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags