Facebook Pixel Απίστευτο! Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κλάτενμπεργκ - Αυτός ο ρόλος του
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 18:25:00

Απίστευτο! Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κλάτενμπεργκ - Αυτός ο ρόλος του

Sportdog Team
Απίστευτο! Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κλάτενμπεργκ - Αυτός ο ρόλος του

Εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν καθώς όπως έγινε γνωστό ο πρώην αρχιδιαιτητής στη χώρα μας πήρε ρόλο στην αγγλική ομάδα, όπως ανέφερε έγκυρο βρετανικό Μέσο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας για τα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της στην Premier League κάτι που όπως έγινε γνωστό την οδήγησε στο να προσλάβει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας στον σύλλογο.

«Η Φόρεστ εκνευρισμένη με μια σειρά από διαιτητικές αποφάσεις» αυτή τη σεζόν και η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ θεωρείται ως μια κίνηση που θα τη βοηθήσει με την κατανόησή τους και την εξομάλυνση ορισμένων εντάσεων», αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraf.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο 48χρονος, που ήταν για δύο χρόνια αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και πρώην σύμβουλος διαιτησίας της Super League, βρέθηκε στο «City Ground» το προηγούμενο Σάββατο για το παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Γουέστ Χαμ και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags