Facebook Pixel Έξαλλοι ξανά στη Νότιγχαμ για τη διαιτησία - "Γιατί πάντα εμείς;"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 15:58:00

Έξαλλοι ξανά στη Νότιγχαμ για τη διαιτησία - "Γιατί πάντα εμείς;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Πολλά συνεχίζουν να είναι τα παράπονα στην αγγλική ομάδα σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Μπράιτον.

Νούνο Εσπίρτιο Σάντο: Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Νότιγχαμ από τη Μπράιτον για την Premier League, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις ήταν πολλά, με τον τεχνικό της να υποστηρίζει πως το μαρκάρισμα του Γιάκουμπ Μόντερ στον Νίκο Γουίλιαμς ήταν «καθαρή κόκκινη κάρτα»!

Ο διαιτητής VAR εξέτασε το μαρκάρισμα, αλλά δεν ζήτησε από τον διαιτητή να αναβαθμίσει την κίτρινη κάρτα του Μόντερ, με την αγγλική ομάδα πλέον να είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την 18η Λούτον στη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Hatters πάντως να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τους βαθμούς τους, όταν θα παίξουν το παιχνίδι τους με την Μπόρνμουθ την Τετάρτη, πριν από τη ζωτικής σημασίας αναμέτρηση στην έδρα της Φόρεστ το Σάββατο.

«Κάποιος να μου πει ότι δεν είναι κόκκινη κάρτα, λέω κάτι πολύ ηλίθιο; Το VAR σταματάει το παιχνίδι, είναι μια ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα. Είναι μια εβδομάδα μετά την άλλη, αρκετά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ - Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags