Facebook Pixel Διπλή σφαλιάρα (από τη Λούτον και την Premier League), για την Φόρεστ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 12:48:00

Διπλή σφαλιάρα (από τη Λούτον και την Premier League), για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Sportdog Team

Το Σάββατο, ισοφαρίζοντας 1-1 στο 89’ η Λούτον στέρησε από την ομάδα του Μαρινάκη μία πολύτιμη, εκτός έδρας νίκη. Ενώ το βράδυ της Κυριακής, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της αφαιρούσε 4 βαθμούς για παραβίαση του Financial Fair Play βυθίζοντάς την, 3η από το τέλος, στους 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη… Λούτον.

Και έτσι μετά την Έβερτον, στην οποία επίσης για τον ίδιο λόγο είχαν αρχικά επιβληθεί ποινή αφαίρεσης -10 βαθμών, που μετά την έφεση έγιναν -6, και στη Νότιγχαμ επιβλήθηκε ένα -4 γιατί παραβίασε τον κανονισμό σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται μία ομάδα να δηλώσει παθητικό 3ετίας μεγαλύτερο των 105 εκ. λιρών.

Η Φόρεστ είχε απώλειες 122.7εκ. παρόλα αυτά κατέθεσε το ίδιο έφεση, η οποία ωστόσο δεν πρόκειται να συζητηθεί πριν τις 24 Μαίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά τη λήξη της φετινής Premier League.

Αγωνιστικά μιλώντας, από την κουτσουρεμένη, λόγω των προημιτελικών του Κυπέλλου,  29η αγωνιστική ξεχώρισαν το προσωρινό 0-1 του Γουντ, στο Λούτον, αλλά και το 3-0 με το οποίο η Φούλαμ έπιασε στον ύπνο την Τόττεναμ με το πανέμορφο γκολ του Σέρβου Σάσα Λούκιτς.      

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags