Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Βαλένθια για την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι από το καλοκαίρι του 2025, όμως η "Daily Mirror" κάνει λόγο για "σφήνα" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει, η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος εμφανίζεται να ειναι "κλεισμένος" από την Λίβερπουλ, ωστόσο για να καταφέρουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους οι "Κόκκινοι Διάβολοι", θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη από το μισθολόγιό τους, κι αυτός είναι ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Το μέλλον του Σάντσο θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να... κλέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κίνηση της Λίβερπουλ για τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Είναι κατανοητό ότι η Λίβερπουλ έχει ήδη συμφωνήσει προσωπικούς όρους με τον 23χρονο, ο οποίος πρωταγωνίστησε με τη Γεωργία στην πορεία της προς τους 16 του Euro 2024. Η συμφωνία θα μπορούσε να είναι η πρώτη υπογραφή της εποχής του Άρνε Σλότ, αλλά πηγές λένε ότι ο ύψους 1,80 μ. τερματοφύλακας είναι επίσης πολύ ανοιχτός σε μια μετακίνηση στο Ολντ Τράφορντ» τονίζεται, επίσης.