Μέχρι χθες η Λίβερπουλ δεν είχε κάνει καμία μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο οποίος όμως θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο δανεικός στη Βαλένθια, ενώ φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με τον Φεντερίκο Κιέζα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Reds τα βρήκαν σε όλα με τον Ιταλό εξτρέμ για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και μένει να ολοκληρωθούν οι επαφές με την Γιουβέντους για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη στο Μέρσεϊσαϊντ.

Την περασμένη σεζόν ο Κιέζα αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τους Μπιανκοκέρι, σημειώνοντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Update: Λίγο αργότερα η Λίβερπουλ τα βρήκε και με τη Γιουβέντους για ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους, με τον παίκτη να μπαίνει μάλιστα στο αεροπλάνο για την Αγγλία, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ανυπομονώ να γίνω νέος παίκτης της Λίβερπουλ. Εγώ και η οικογένειά μου, είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Επιτρέψτε μου να πω ευχαριστώ στη Γιουβέντους και τους οπαδούς, ήταν πάντα ξεχωριστοί μαζί μου. Τώρα είναι η ώρα για τη Λίβερπουλ, είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ!», είπε ο Κιέζα.