Σε… θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, αφού κάθε ώρα που περνάει υπάρχει ένα νέο δημοσίευμα για το μέλλον του ή μία νέα πληροφορία από Αγγλία ή Ελλάδα.

Οι προβλέψεις, βάσει του ρεπορτάζ από το Νησί, είναι δυσοίωνες τα τελευταία 24ωρα για τους Πειραιώτες, καθώς οι Άραβες (φαίνεται) να έχουν κάνει γερό… μπάσιμο, ενώ η Γουλβς επιμένει να ζητάει από τον Ολυμπιακό 10 εκατομμύριο ευρώ για να τον στείλει στην Ελλάδα.

Η υπόθεση όμως δεν έχει τελειώσει και σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», ότι όχι μόνο δεν έχει… κλείσει η πόρτα για τον «κοντό» στο Λιμάνι, αλλά τις τελευταίες ώρες συνεχίζονται κανονικά οι διαπραγμεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Γουλβς!

Οι «λύκοι» παίζουν… παιχνίδια και για αυτό προσπαθούν να δείξουν μέσω δηλώσεων και διαρροών ότι θέλουν τον παίκτη στην Αγγλία, αφού σκοπός τους είναι έστω και την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου να πάρουν τα χρήματα που ζητούν.

Επίσης, το πιο σημαντικό είναι πώς κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα Ελλάδας και εξωτερικό, ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή από τη Σαουδική Αραβία για τον Ολυμπιακό.

Οι συζητήσεις λοιπόν προχωρούν, η μεταγραφή είναι ανοιχτή και οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες!