Όλα ανοικτά τα άφησε για το μέλλον του στη Λίβερπουλ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο αρχηγός των reds δήλωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, αφού το τωρινό εκπνέει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποια σημαντική εξέλιξη.

«Μπορώ να πω ότι προφανώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Η πλήρης εστίασή μου είναι στη Λίβερπουλ, θέλω να κερδίσω παιχνίδια που είναι μπροστά μου και τίποτα άλλο. Τι θα φέρει το μέλλον δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Μπορώ μόνο να σας πω ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και θα δούμε», ανέφερε ο Φαν Ντάικ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ
InTime/FIRO sportphoto

Όσον αφορά το αν βλέπει τον εαυτό του να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, ο Ολλανδός στόπερ είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, σωματικά, ψυχικά και διασκεδάζω. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους κατάλληλους ανθρώπους και όταν έρθει η ώρα να ληφθεί μια απόφαση ή οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι εσείς (τα ΜΜΕ) θα το γνωρίζετε επίσης. Αλλά τώρα η πλήρης δέσμευσή μου και εστίαση είναι στη Λίβερπουλ και στο να είμαι επιτυχημένος αυτή τη σεζόν.

Η δική μου φόρμα είναι μια χαρά. Θα αφήσω άλλους να μιλήσουν. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ που δεν παραχωρούμε, είμαστε όλοι μας που δεν παραχωρούμε».