Την πρώτη της νίκη για φέτος πέτυχε η Λάτσιο κα μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Τσεζένα.
Η Τσεζένα πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό, όταν ο Στανικεβίτσιους έχασε τον Μούτου και ο έμπειρος Ρουμάνος δεν χαρίστηκε στον Μαρκέτι. Η Λάτσιο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 20' με τον Κλόζε όμως να μη μπορεί να νικήσει τον Ραβάλια. Την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Σισέ στο 30ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Ρόσι πάνω στη γραμμή.
Οι «λατσιάλι» κέρδισαν πέναλτι στο 47' σε ανατροπή του Ντιακιτέ από τον Ρόσι και ο Ερνάνες δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 54ο λεπτό. Σκόρερ ο Μίροσλαβ Κλόζε μετά από ασίστ του Ντζιμπρίλ Σισέ.
 

Μεγάλη έκπληξη στο «Μάριο Μπεντεγκόντι», όπου η Κιέβο υποχρέωσε τη Νάπολι στην πρώτη της φετινή ήττα.
Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος με τη Νάπολι να προσπαθεί να δημιουργήσει αλλά να πέφτει πάνω σε ένα ανθρώπινο τείχος. Η Κιέβο κατέβηκε με φουλ αμυντική διάταξη, δυσκολεύοντας της ζωή των «παρτενοπέι».
Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει, ωστόσο σε μία κόντρα στο 72ο λεπτό, ο Μοσκαρντέλι άνοιξε το σκορ για την Κιέβο.


Τη 2η νίκη της στη φετινή σεζόν πέτυχε η Φιορεντίνα, η οποία νίκησε εύκολα με 3-0 την Πάρμα.

Οι «βιόλα» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και μάλιστα στο 11ο λεπτό έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Σέρσι. Ωστόσο από εκεί και πέρα, η Πάρμα αμύνθηκε σωστά και δεν απειλήθηκε.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο, πέτυχαν γκολ με το καλημέρα στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό. Ο Μπεχράμι τροφοδότησε τον Γιόβετιτς, ο οποίος έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» πίεσαν κι άλλο και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 61ο λεπτό με τον Τσέρσι. Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γιόβετιτς στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αήττητη παρέμεινε η Τζένοα που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 την Κατάνια.

Πολύ καλύτερη η Τζένοα στο πρώτο μέρος και στην ουσία καθάρισε το ματς μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 29ο λεπτό ο Παλάσιο έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Μιγκέλ Βελόσο και στο 34' και πάλι ο Αργεντινός έδωσε διαφορά δύο γκολ στην ομάδα του.
Η Κατάνια μπήκε καλύτερα στην επανάληψη κι είχε καλή ευκαιρία στο 50ο λεπτό με τον Λεντέσμα. Ωστόσο η Τζένοα έκανε το 3-0 στο 79ο λεπτό με τον Κονστάντ και καθάρισε το ματς.
 

Τους πρώτους της βαθμούς έχασε η Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Μπολόνια, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Η Γιουβέντους ήλεγξε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 29ο λεπτό. Δράστης ο Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, μετά από ασίστ του Πίρλο. Η «Μεγάλη Κυρία» θα μπορούσε στο 39' να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ο Ζιλέ απέκρουσε τον αριστερό κεραυνό του Κράσιτς. Παρότι όμως προηγήθηκε η Γιουβέντους πήγε στα αποδυτήρια με πικρή γεύση, καθώς στο 45' αποβλήθηκε ο σκόρερ του γκολ, Μίρκο Βούτσινιτς με 2η κίτρινη κάρτα.

Η Μπολόνια εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52ο λεπτό με τον Πορτανόβα και να κρατήσει μέχρι το τέλος.

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε η Αταλάντα, η οποία παρότι ξεκίνησε με -5 βαθμούς, δείχνει ικανή να παραμείνει στην κατηγορία.
Η Αταλάντα «πάγωσε το «Βία Ντελ Μάρε» καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Σκελότο κέρδισε πέναλτι από τον Μεσμπα και ο Ντενίς από τα 11 μέτρα σημάδεψε σωστά. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 25ο λεπτό με τον Μεσμπά.

Η Αταλάντα κατάφερε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ στο 56ο λεπτό και πάλι με τον Ντενίς, ενώ στο 63' ο Γκροσμίλερ άφησε τη Λέτσε με 10 παίκτες και έκανε το έργο της πιο δύσκολο.

Χωρίς νίκη για 3ο συνεχόμενο ματς παραμένει η πρωταθλήτρια Μίλαν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουντινέζε. Πολύ κακό το παιχνίδια στα πρώτα 20 λεπτά και δεν θα έμπαινε γκολ αν ο Αμπιάτι δεν έκανε τραγικό λάθος. Ο πορτιέρο της Μίλαν έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ντι Νατάλε απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. η μεγαλύτερη ευκαιρία της Μίλαν στο πρώτο μέρος ήρθε από στημένη φάση στο 41ο λεπτό, καθώς ο Σέεντορφ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς με επ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι «ροσονέρι» είχαν ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 45', με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει αρχικά το πλασέ Νοτσερίνο και τον Αμπάτε να αστοχεί χαρακτηριστικά προ κενού τέρματος.

Οι «ροσονέρι» έφεραν το ματς στα ίσια στο 64ο λεπτό, με τον Αλ Σαραουί, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ματς. ο νεαρός άσος μπήκε από δεξιά και με όμορφο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Η Μίλαν διαμαρτύρεται για πέναλτι λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, το οποίο δεν δόθηκε για κράτημα στον Ιντζάκι.


Επιστροφή στις νίκες για την Παλέρμο, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κάλιαρι, της οποίας και επικράτησε με 3-2.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Παλέρμο, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 10 λεπτό. Σκόρε ο Ζάχαβι, ο οποίος μπήκε με όμορφο τρόπο στην περιοχή και νίκησε από κοντά τον Αγκάτσι. Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα στο 3' τεράστια ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Μίκολι αστόχησε από πολύ καλή θέση. Ωστόσο αυτό που δεν κατάφερε ο Μίκολι στο 3', το πέτυχε ο Μπερτόλο στο 15'. Αυτή τη φορά ο Μίκολι ανέλαβε ρόλο δημιουργού, με τον Μπερτόλο να νικά από κοντά τον Αγκάτσι.

Το 3-0 διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό, ο Μίκολι, ο οποίος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ στον αγώνα. Το μόνο που κατάφερε η Κάλιαρι ήταν να μειώσει αρχικά σε 3-1 με τον Κόντι στο 83ο λεπτό και σε 3-2 με τον Ναϊνγκολάν στο 90'

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτη (20/09)
Νοβάρα-Ιντερ 3-1 (38' Μετζορίνι, 86' πεν., 91' Ριγκόνι - 89' Καμπιάσο)

Τετάρτη (21/09)
Τσεζένα-Λάτσιο 1-2 (14' Μούτου-48' Ερνάνες, 54' Κλόζε)
Κιέβο-Νάπολι 1-0 (72' Μοσκαρντέλι)
Φιορεντίνα-Πάρμα 3-0 (46',81' Γιόβετιτς, 61' Τσέρτσι)
Τζένοα-Κατάνια 3-0 (30',35' Παλάσιο, 79' Κονστάντ)
Γιουβέντους-Μπολόνια 1-1 (29' Βούτσινιτς-52' Πορτανόβα)
Λέτσε-Αταλάντα 1-2 (25' Μεσμπά-4' πεν.,56' Ντένις)
Μίλαν-Ουντινέζε 1-1 (64' Ελ Σααράβι-29' Ντι Νατάλε)
Παλέρμο-Κάλιαρι 3-2 (2' Ζάχαβι, 15' Μπερτόλο, 76' Μίκολι-84' Κόντι, 90' Ναϊνγκολάν)

Πέμπτη (22/09)
Ρόμα-Σιένα (21.45)