Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντόμινο" 40 εκατομμυρίων φέρνει πρόταση σε Ολυμπιακό - Μεγάλη ομάδα έρχεται για 11δάτο άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 16:54:00

"Ντόμινο" 40 εκατομμυρίων φέρνει πρόταση σε Ολυμπιακό - Μεγάλη ομάδα έρχεται για 11δάτο άσο!

Sportdog Team
"Ντόμινο" 40 εκατομμυρίων φέρνει πρόταση σε Ολυμπιακό - Μεγάλη ομάδα έρχεται για 11δάτο άσο!

Πώς μπορεί να επηρεάσει άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδας σπουδαίο μεταγραφικό deal στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι και ακούγεται έντονα το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ. Η Νάπολι έχει δώσει τα χέρια με την Τσέλσι για την πώλησή του Σενεγαλέζου στόπερ και αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Μεταξύ άλλων στη λίστα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται και ο Σισέ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες την τελευταία διετία, χωρίς όμως να έχει πουληθεί ακόμη από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Η ιταλική ομάδα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 40.000.000 ευρώ για τον Σενεγαλέζο στόπερ εντός των επόμενων ημερών και στοχεύει σε τρεις ποδοσφαιριστές για να πάρουν τη θέση του. 

Ένας εξ αυτών είναι και ο Σισέ, που μετά τη καλή του περσινή σεζόν με τα ερυθρόλευκα έχει «εκτοξεύσει» την αξία του και έχει πέραση στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το «calcionapoli24.it» αναφέρει πάντως πως το συγκεκριμένο κλαμπ εξετάζει και τις περιπτώσεις των Μιν Γιάε Κιμ και Φραντσέσκου Ατσέρμπι. Ο Νοτιοκορεάτης στόπερ φέρεται να είναι πρώτη επιλογή των παρτενοπέι, όμως στην κρούση που έγινε στη Φενέρμπαχτσε, η τουρκική ομάδα φέρεται να ζήτησε το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Νοτιοκορεάτη που ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Οι Ιταλοί λοιπόν τονίζουν ότι μπορεί ο Κιμ να είναι προτεραιότητα, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν εκτυλίσσονται καλά για την Νάπολι, που κοιτάζει τον επόμενο στη λίστα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σισέ, μιας και ο Ατσέρμπι θεωρείται μεγάλος για τον Σπαλέτι και δεν σκοπεύει να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Σισέ έχει κερδίσει έδαφος και δεν αποκλείεται η Νάπολι να προχωρήσει σε κρούση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, μιας και άπαντες έχουν πολύ καλή άποψη στην ιταλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεταγαφή από το "πάνω ράφι" - Υπογράφει σε ομάδα έκπληξη ο Σεμέδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags