Facebook Pixel Ζοσέ Μουρίνιο: Γι’ αυτό είσαι Special One! Χειρονομία Μουρίνιο στους οπαδούς της Ρόμα για τα ρατσιστικά σε Στάνκοβιτς (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 10:28:00

Γι’ αυτό είσαι Special One! Χειρονομία Μουρίνιο στους οπαδούς της Ρόμα για τα ρατσιστικά σε Στάνκοβιτς (Vid)

Sportdog Team
Γι’ αυτό είσαι Special One! Χειρονομία Μουρίνιο στους οπαδούς της Ρόμα για τα ρατσιστικά σε Στάνκοβιτς (Vid)

Σπουδαίος Ζοσέ Μουρίνιο, που έκανε κίνηση στους οπαδούς της Ρόμα να σωπάσουν, την ώρα που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Χειρονομία να σταματήσουν να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα κατά του προπονητή της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Ρόμα στο "Ολίμπικο".

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Στάνκοβιτς παίκτη στην Ίντερ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν, με την χειρονομία του να γίνεται viral και τον Σέρβο τεχνικό να ευχαριστεί τον Μουρίνιο για αυτή του την ενέργεια.

«Το έκανα για έναν σπουδαίο άνθρωπο και φίλο. Έχει οικογένεια, έχει παιδιά. Για κανέναν δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια συνθήματα» είπε ο Μουρίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Σαμπντόρια για τη Serie A.

«Είσαι γύφτος» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε για τον Στάνκοβιτς, ο οποίος σήκωσε τα χέρια του και ευχαρίστησε τον "Special One" για την χειρονομία του. 

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags