Facebook Pixel Ήττα... ταφόπλακα για Σαλερντιτάνα! Υποβιβασμός για Μανωλά
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 00:14:00

Ήττα... ταφόπλακα για Σαλερντιτάνα! Υποβιβασμός για Μανωλά

Sportdog Team
Ήττα... ταφόπλακα για Σαλερντιτάνα! Υποβιβασμός για Μανωλά

Η Σαλερνιτάνα των Κώστα Μανωλά και Τριαντάφυλλου Πασσαλίδη είναι η πρώτη ομάδα που «αποχαιρετά» την Serie A, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου.

Serie A: Η Σαλερνιτάνα των Κώστα Μανωλά και Τριαντάφυλλου Πασσαλίδη είναι η πρώτη ομάδα που «αποχαιρετά» την Serie A, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου.

Στο εναρκτήριο ματς της 33ης ημέρας η Φροζινόνε ήταν επί της ουσίας η ομάδα που «καιγόταν» για το «τρίποντο», το πήρε από το πρώτο ημίχρονο (3-0 τελικό σκορ) και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθιά «ανάσα» στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους να λένε «αντίο» από την κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας και μαθηματικά.

Ο Ματίας Σούλε στο 10' και ο Μάρκο Μπεστσανίνι στο 25' έδωσαν... αέρα δύο τερμάτων στην Φροζινόνε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ο Ζορτέα έδωσε την «χαριστική βολή» στο συγκρότημα από το Σαλέρνο. Μανωλάς και Πασσαλίδης δεν βρέθηκαν στις αρχικές επιλογές του Κουλαντουόνο, με τον δεύτερο να μπαίνει στο παιχνίδι στο 46' αντί του Πιερότσι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώρα για F4! Πότε παίζουν τη M. Εβδομάδα ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Ίδιες ημέρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags