Παναθηναϊκός: Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Super League 2 ο Παναθηναϊκός Β', που κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ σε φιλικό ματς στην Παιανία. Το Τριφύλλι έπαιξε κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ενώ άπαντες οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής για μια ακόμα φορά.

Σε σχέση με την κακή περσινή σεζόν, στόχος όλων φέτος είναι η χρόνια να έχει θετικό πρόσημο και φυσικά, ν' αναδειχθούν παίκτες για την πρώτη ομάδα. Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν οι δεύτερες ομάδες των μεγάλων της Super League. Οι Πράσινοι, μάλιστα, έχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Με πρώτο και κύριο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από τους παίκτες που έρχονται από τα φυτώρια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη των Ηλιάδη, Κρυπαράκου καθώς και του Σιδερά, ο οποίος είχε κερδίσει τον Γιοβάνοβιτς από πέρσι κιόλας στο βασικό στάδιο προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Ταυτόχρονα, το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός Β' έφερε και νεαρούς ξένους αθλητές για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Γκουστάβο Φουρτάδο, ο επιθετικός Πάουλο Αγκοστίνιο από την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ενίσχυση ήρθε και από την ελληνική αγορά, καθώς το Τριφύλλι απέκτησε τον 22χρονο μέχρι πρότινος φορ του Βόλου, Αλέξανδρο Τερεζίου. Το καλύτερο πρόσωπο όλων αυτών καλείται να βγάλει ο Σωτήρης Αντωνίου, που διαδέχθηκε στη θέση του προπονητή τον Γιάσμινκο Βέλιτς.