Facebook Pixel Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β: Μπάχαλο στη Super League 2 - Οριστική αναβολή και σε ματς της ΑΕΚ - Με έξι παίκτες ο Ηρόδοτος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 15:41:00

Μπάχαλο στη Super League 2 - Οριστική αναβολή και σε ματς της ΑΕΚ - Με έξι παίκτες ο Ηρόδοτος!

Sportdog Team
Μπάχαλο στη Super League 2 - Οριστική αναβολή και σε ματς της ΑΕΚ - Με έξι παίκτες ο Ηρόδοτος!

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά, που διακόπηκε οριστικά μετά από αποχώρηση των Ερυθρόλευκων και το Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β' δεν κατέστη δυνατό να ξεκινήσει.

Οριστική αναβολή στο παιχνίδι του Ηροδότου με την ΑΕΚ Β' για την 10η αγωνιστική της Super League 2!

Όπως αναμενόταν οι Κρητικοί παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Ηράκλειο με μόλις έξι ποδοσφαιριστές, λόγω των πολλών κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας που είχε η ομάδα.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν ο διαιτητής να αποφασίσει την αναβολή του αγώνα με ευθύνη του Ηροδότου και τα αρμόδια όργανα να είναι υπεύθυνα να αποφασίσουν την τύχη του ματς. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι βάσει κανονισμών ο αγώνας αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ της ΑΕΚ Β.

«Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ηροδότου και της ΑΕΚ Β που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 2:45 μμ στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο δεν διεξήχθη, καθώς η γηπεδούχος ομάδα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόνο έξι ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής Ραφαήλ Σταυρουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα, σημειώνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις να διεξαχθεί η αναμέτρηση βάσει του άρθρου 17 παρ. του ΚΑΠ», ανέφερε σε ανάρτησή της από την πλευρά της η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags