Η χθεσινή ανακοίνωση απόσυρσης του Αλέξη Κούγια από την αγορά του Ηρακλή προκάλεσε έντονες συζητήσεις και έβγαλε και πολλές ειδήσεις, που ίσως απασχολήσουν στη συνέχεια ομάδες όπως την ΑΕΚ, τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε στο υστερόγραφό του χαρακτηριστικά πως "δυστυχώς η σημερινή δικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, κατά τη νομική μου κρίση αποτελεί δεδικασμένο για όλες τις ΠΑΕ, οι οποίες διαλύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων και θα πρέπει να ανησυχούν από σήμερα εύλογα η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, η ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλες σημαντικές δυνάμεις του ελληνικού ποδόσφαιρου".

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκτίμηση του Αλεξη Κούγια, ενδέχεται να έρθουν άσχημες εξελίξεις στις παραπάνω ομάδες, πάντα μετά το δεδικασμένο που δημιούργησε το Διαιτητικό Δικαστήριο με την δικαίωση του Μπόγκνταν Μάρα κατά του Ηρακλή.

"Η ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια διαλύεται και ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής εξαφανίζεται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, αφού ουδείς έντιμος επενδυτής θα δεχτεί να αγοράσει τις μετοχές μιας ΠΑΕ Super League 2, έστω του μεγέθους του Ηρακλέως", τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει Λιβάι και… δυνατό φορ η ΑΕΚ - "Καραμπόλα" με Τουράμ - Μισά, μισά τα χρήματα ο Μελισσανίδης!