Facebook Pixel Super League 2: "Λύγισε" τον Παναθηναϊκό Β’ η Καλλιθέα και πάτησε κορυφή - Βασικός ο Ζέκα για τους Πράσινους (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 18:34:00

"Λύγισε" τον Παναθηναϊκό Β’ η Καλλιθέα και πάτησε κορυφή - Βασικός ο Ζέκα για τους Πράσινους (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύγισε" τον Παναθηναϊκό Β’ η Καλλιθέα και πάτησε κορυφή - Βασικός ο Ζέκα για τους Πράσινους (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη Super League 2 η Καλλιθέα, με θύμα αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό Β', τον οποίο νίκησε 1-0.

Με γκολ του Περέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+3) η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β΄, στην εξ αναβολής συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο Β΄ όμιλο της Super League 2.

Στο 76ο λεπτό η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Μεχίας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λίλο, που είχε αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» τον Ξενόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 40΄. Για τους Πράσινους αγωνίστηκε ως βασικός ο Ζέκα, που έγινε αλλαγή στο 56', ενώ έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο ο Τσόκαϊ.

Η νικήτρια έφτασε τους 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και πέρασε μόνη πρώτη στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο γκρουπ, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στους 3 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος (40' Λίλο), Ζέκα (56? Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46? Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68? Μαντσίνι), Μπιλάλ (68? Νταμπίζας).

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78? Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56? Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78? Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86? Τσιντώνης), Λουκίνας (86? Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags