Facebook Pixel Super League 2: Στη Βουλή 25 "ύποπτα" παιχνίδια - Τρία του Ολυμπιακού Β΄ και ένα της ΑΕΚ Β΄ - "Live στοίχημα στο 1ο ημίχρονο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 14:50:00

Στη Βουλή 25 "ύποπτα" παιχνίδια - Τρία του Ολυμπιακού Β΄ και ένα της ΑΕΚ Β΄ - "Live στοίχημα στο 1ο ημίχρονο"

Sportdog Team
Στη Βουλή 25 "ύποπτα" παιχνίδια - Τρία του Ολυμπιακού Β΄ και ένα της ΑΕΚ Β΄ - "Live στοίχημα στο 1ο ημίχρονο"

Η UEFA έστειλε 25 ύποπτα παιχνίδια και η Βουλή τα διερευνά. Υπάρχουν 3 ματς του Ολυμπιακού Β΄ και ένα της ΑΕΚ Β΄.

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στάλθηκαν από την ΟΥΕΑ φάκελοι για ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ελλάδα που διερευνώνται.

Την έρευνα ανακοίνωσε στα μέλη της Επιτροπής ο πρόεδρός της, Χρήστος Κέλλας. Υπάρχουν παιχνίδια από τη Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Καμπανιακός - Λεβαδειακός 0-2

Κισσαμικός - ΟΦΗ 3-5

Καλαμάτα - Τηλυκράτης 3-0

Καλαμάτα - ΟΦ Ιεράπετρας 3-0

Χανιά - ΟΦΗ 3-5

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

ΟΦ Ιεράπετρας - Ηλιούπολη 1-1

Ολυμπιακός Β΄ - Επισκοπή 3-2 (2-0 ημίχρονο) που διεξήχθη στις 6 Μάη 2023 και η UEFA στο φάκελο της αναφέρει πως: «Υπάρχουν σαφείς και συντριπτικές στοιχηματικές αποδείξεις ότι η πορεία ή το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ήταν άδικο και επηρεάζεται με σκοπό την απόκτηση διεφθαρμένων κερδών στο στοίχημα. Οι πληροφορίες παρέχουν ενδείξεις ότι ήταν ο ΑΟ Επισκοπής δυνητικά συνένοχοι στη χειραγώγηση».

Παναχαϊκή - Ηλιούπολη 2-2

Κηφισιά - Προοδευτική 1-1

Ηρακλής - Μακεδονικός 0-0

Λάρισα - Αλμωπός Αριδαίας 2-0

ΟΦ Ιεράπετρας - Κηφισιά 0-1

Καλλιθέα - Παναχαϊκή 3-1

Ολυμπιακός Β΄ - ΟΦ Ιεράπετρας ή 3-2 (0-0 ημίχρονο) που διεξήχθη στις 6 Μάη 2023: «Υπάρχουν σαφείς και συντριπτικές στοιχηματικές αποδείξεις ότι η πορεία ή το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ήταν αδικαιολόγητο και επηρεάζεται με σκοπό την απόκτηση διεφθαρμένων κερδών στο στοίχημα. Τα στοιχηματικά στοιχεία δείχνουν τελικά ότι οι παίκτες του στοιχήματος είχαν προηγούμενη γνώση του ΟΦ Ιεράπετρας θα έχανε έναν αγώνα με τουλάχιστον πέντε γκολ
Τα στοιχηματικά πρότυπα και οι τρέχουσες υποστηρικτικές πληροφορίες παρέχουν ενδείξεις ότι ο ΟΦΗ lεράπετρας ήταν δυνητικά συνένοχος στη χειραγώγηση».

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή 2-1

Ηλιούπολη - Αιγάλεω 2-3

ΑΕΚ Β' - Παναχαϊκή 4-1 (1-0 ημίχρονο): «Οι παίκτες του στοιχήματος είχαν προηγούμενη γνώση πως η Παναχαϊκή θα έχανε το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε ένα αγώνα με τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

• Πολύ ύποπτο live στοίχημα για να χάσει η Παναχαϊκή το πρώτο ημίχρονο και για τουλάχιστον ένα γκολ που θα σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο
• Πολύ ύποπτο live στοίχημα για τουλάχιστον τρία και τέσσερα γκολ που πρέπει να σημειωθούν συνολικά.
* Η Παναχαϊκή 1891 FC να χάσει τον αγώνα και να χάσει τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Οι πληροφορίες παρέχουν ενδείξεις ότι η Παναχαϊκή ήταν δυνητικά συνένοχοι στη χειραγώγηση
», γράφει στο φάκελο της η UEFA.

Καλαμάτα - ΟΦ Ιεράπετρας 3-0

Λάρισα - Διαγόρας Ρόδου 5-0

Ηλιούπολη - ΟΦ Ιεράπετρας 2-3

ΠΑΟ Ρουφ - Ολυμπιακός Β' 1-2 (0-1 ημίχρονο). «Αυτός ο αγώνας εγείρει ένα αξιόπιστο επίπεδο ανησυχίας από την άποψη της ακεραιότητας λόγω του ισχυρού στοιχήματος για τουλάχιστον δύο γκολ να σημειωθούν στο πρώτο ημίχρονο. Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν είναι δυνατό να διακριθεί ποιος συμμετείχε στο δυναμικό χειραγώγηση του αγώνα.», αναφέρει η UEFA.

Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή 3-1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags