Facebook Pixel Ολυμπιακός Β: Ανάρτηση από Καραπαπά για την διαιτησία - "Απλά ντροπή, ζητάμε από επαγγελματίες να παίξουν στην κοπριά..." (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-27 20:23:00

Ανάρτηση Καραπαπά για την διαιτησία - "Απλά ντροπή, ζητάμε από επαγγελματίες να παίξουν στην κοπριά..." (pics)

Sportdog Team
Ανάρτηση Καραπαπά για την διαιτησία - "Απλά ντροπή, ζητάμε από επαγγελματίες να παίξουν στην κοπριά..." (pics)

Έντονα παράπονα από την διαιτησία και τον αγωνιστικό χώρο είχαν οι Ερυθρόλευκοι μετά το 2-2 της δεύτερης ομάδας στην έδρα του Τηλυκράτη.

Αρκετά παράπονα τόσο για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Τηλυκράτη όσο και για τη διαιτησία του παιχνιδιού είχε ο Ολυμπιακός Β', μετά το τελικό 2-2.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τη φάση του Μπάμπη Κωστούλα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για πέναλτι, ενώ εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους και για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, μέσω του αντιπροέδρου τους, Κώστα Καραπαπά.

Συγκεκριμένα έγραψε στα social media: «Superleague 2, Έτος 2024. Αδειοδοτημένο γήπεδο για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Και ζητάμε από τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού Β', από τα μεγαλύτερα μας ταλέντα, να παίξουν σε αυτή την κοπριά, τον αγώνα και το μέλλον τους. Απλά, ντροπή...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρωτικές αλλαγές σε όλο τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη - Επιστροφή λόγω... Μουρίνιο - Φεύγει ο Γιόβετιτς!

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags