Facebook Pixel Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β: "Πάτησε" πεντάδα με "τριάρα" ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 17:37:00

"Πάτησε" πεντάδα με "τριάρα" ο ΠΑΟΚ - Ονειρικό ντεμπούτο Σαποβάλοβ!

Sportdog Team
"Πάτησε" πεντάδα με "τριάρα" ο ΠΑΟΚ - Ονειρικό ντεμπούτο Σαποβάλοβ!

Με σκόρερ τους Σαποβάλοφ (2) και Κανίς, ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην Καρδίτσα, επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 0-3.

Σε ένα παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League 2 όπου η ένταση και οι μονομαχίες κυριάρχησαν, ο ΠΑΟΚ Β' έφυγε νικητής από την Καρδίτσα, κερδίζοντας την Αναγέννηση με 0-3 χάρη σε γκολ των Κανίς και Σαποβάλοφ (2) που συστήθηκε στο ασπρόμαυρο κοινό με τον καλύτερο τρόπο - Στους 24 ο Δικέφαλος, παρέμειναν στους 20 οι Θεσσαλοί.

Η Καρδίτσα μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με τον Κονίλιο στο 5', με τον Παναγιώτου να δίνει την λύση τελευταία στιγμή, ενώ στο 14' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΟΚ Β' στο ματς, με τον Σπυράκο να γυρίζει την μπάλα και τον Κανίς να μην την προλαβαίνει. Στο 20ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους ασπρόμαυρους με δράστη τον Κανίς μετά από ασίστ του Δαρέλα, για το 0-1. 

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κονίλιο έγινε και πάλι επικίνδυνος, ενώ στο 29' η Αναγέννηση είχε  δοκάρι με τον Παπαδάκο. Η πολιορκία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Κονίλιο και πάλι, τον οποίο σταμάτησε ο Ταλιχμανίδης (33'), με το 0-1 να μένει έως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν αρκετά νευρικό με μονομαχίες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς φάσεων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η πρώτη αξιοσημείωτη έγινε στο 75' με την κεφαλιά του Κονίλιο και την επέμβαση του Ταλιχμανίδη. Κόντρα στην ροή του αγώνα, το σύνολο του Αλεξιάδη βρήκε και δεύτερο γκολ στο 85' με το παρθενικό γκολ του Σαποβάλοφ, από κεφαλιά, ο οποίος κλείδωσε ένα σημαντικό τρίποντο για τους ασπρόμαυρους.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον ΠΑΟΚ Β' ήρθε στο 92', το οποίο τοποθέτησε ο Σαποβάλοφ, καθώς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 0-3.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος (84′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Παπαδάκος (67′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (67′ Ζάγγος), Κοκκίνης (49′ λ.τ Κέρθι), Βερνάρδος (84′ Τομάσεβιτς), Μπούζας, Κονίλιο

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (66′ Μανωλιούδης), Σπυράκος (53′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (80′ Πανίδης), Δαρέλας (80′ Τσίκος), Κανίς (80′ Σαποβάλοφ)

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags