Ο Ιωνικός δεν θα αγωνιστεί τελικά στη Super League 2 και έμεινε οριστικά εκτός επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr η ιστορική ομάδα της Νίκαιας πήρε την απόφαση να μην κατέβει στη Superleague 2 ενημερώνοντας μάλιστα και τη διοργανώτρια Αρχή, με τον Γιάννη Τσιριγώτη να μην πείθεται από τις προσπάθειες που έγιναν και να εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, την ίδια στιγμή που δεν βρέθηκε νέος επενδυτής.

Αναφορά στο γεγονός κάνει το "Naftemporiki.gr" συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη, σε ανάρτηση με τίτλο: "Ο Ιωνικός αποσύρθηκε από τη Super League 2", στην οποία αναφέρεται: "Χωρίς τη συμμετοχή του Ιωνικού θα διεξαχθεί η αγωνιστική περίοδος 2024-25 στη Super League 2, όπως γνωστοποίησε σήμερα (4/9) η διοργανώτρια αρχή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι «κυανόλευκοι» υπέβαλαν ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα".

Στον πρώην ηγέτη της ΑΕΚ και παλιό παράγοντα του Ιωνικού είχε γίνει κρούση για υποστήριξη. Ωστόσο όπως σας είχε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το Sportdog, ο "Τίγρης" ήταν αρνητικός σε οποιοδήποτε σενάριο επανεμπλοκής του στο ποδόσφαιρο, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Πλέον τον λόγο έχει ο Ερασιτέχνης Ιωνικός που κάνει αγώνα... δρόμου ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο της Α’ Πειραιά, με την προθεσμία να λήγει σήμερα το μεσημέρι, κάτι που αν τελικά δεν γίνει ο σύλλογος θα μείνει ανενεργός για έναν χρόνο, ενώ η ομάδα δεν θα κατέβει στον αγώνα ούτε για τη δεύτερη φάση Κυπέλλου με την Ερμιονίδα.

Επιστροφή με σχέδιο

Για την επιστροφή του Ιωνικού στη Super League το 2022, το Sportdog.gr είχε κάνει σχετικό αφιερωματικό βίντεο, στο οποίο μιλούσε οργανωμένος οπαδός της ομάδας της Νίκαιας, ο οποίος είναι γνωστός ράπερ της περιοχής. Θυμηθείτε τί είχε πει στην κάμερα του σκύλου για το πως η ομάδα ανέβηκε τις κατηγορίες όταν έγινε λαϊκής βάσης.