Tη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές του Νοτίου (2ου) ομίλου της Super League 2 πέτυχε τη Δευτέρα (30/9) η Καλαμάτα, κερδίζοντας την ύστατη στιγμή με 2-1 τον Παναργειακό.

Η «Μαύρη Θύελλα» λυτρώθηκε από το γκολ του Μπαράλες στο 90’+5 με σουτ και με 6 βαθμούς είναι μόνη στην κορυφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις είχε νικήσει και στην πρεμιέρα, με αντίπαλο τα Χανιά.

Κόντρα στην ομάδα του Άργους ο Αλγκαρανάζ άνοιξε το σκορ στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Κωστίκα να ισοφαρίζει έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισε νέο πέναλτι, αλλά στο 32’ ο Καραργύρης απέκρουσε την εκτέλεση του Αλγκαρανάζ, με τον Ριένστρα στο 71’ να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για το 2-1.

Στο 74’ ο Παναργειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσιράκη, οι Μεσσήνιοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ και τελικά τη λύση έδωσε ο Μπαράλες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (78’ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82’ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46’ Ριένστρα), Ντιγκινί (61’ Φρίμπονγκ), Μορέιρα (61’ Παυλίδης), Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Καραργύρης, Σάαντο (44’ λ. τρ. Κάμκα), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (80’ Κουγιάμπα), Τσιράκης, Πρίκας (55’ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55’ Καρντόσα), Αλιατίδης, Χατζηδημητρίου (80’ Μιλτιάδης).