Η διαδικασία των Play Off (1-5) στον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2 ξεκίνησε σήμερα και μάλιστα με ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ, που έληξε ισόπαλο 2-2.

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο ο «Γηραιός» προηγήθηκε δύο φορές, με ισάριθμα γκολ του Μιράντα (6΄, 64΄), αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει τη νίκη με την οποία θα μείωνε τη διαφορά στους 3 βαθμούς από τους πρωτοπόρους «βυσσινί» και θα έβαζε φωτιά στη μάχη της ανόδου.

Οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν άμεσα την πρώτη φορά με τον Μωραΐτη (8΄) κι έφτασαν στο βαθμό από τα «φίλια πυρά» του Σιδερά, ο οποίος με το αυτογκόλ που σημείωσε στο 85΄ διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε μέσα σε ένταση, αφού στο τέλος υπήρξε γενική σύρραξη, λόγω γροθιάς του Μπελμόντ σε αντίπαλό του.

Θεαματικό ήταν και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Καμπανιακό και Μακεδονικό, στη Χαλάστρα, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-2. 

Σε έναν αγώνα απαλλαγμένο από άγχος και «πρέπει», οι ανατροπές ήταν συνεχείς. Ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός προηγήθηκε με τον Ζαφειράκη μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Γαρύφαλλος (28΄) και ο Κωτσόπουλος (45΄) έδωσαν προβάδισμα πριν το ημίχρονο στον Καμπανιακό.

Ο Σιμόνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα σκοράροντας το 2-2 στο 54ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του ο Κωτσόπουλος στο 80΄.