Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πέταξε την φανέλα στον Ιμπαγάσα, τον άρπαξε ο Ανατολάκης - Παικταράς Κινκουέ, θα πάει Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 13:53:00

"Πέταξε την φανέλα του Ολυμπιακού... τον άρπαξε ο Ανατολάκης - Παικταράς Κινκουέ, θα πάει Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Πέταξε την φανέλα του Ολυμπιακού... τον άρπαξε ο Ανατολάκης - Παικταράς Κινκουέ, θα πάει Μαρτίνς"

"Εντυπωσιακοί Ξενιτίδης-Κωστή, τεράστιο ταλέντο στον Ολυμπιακό ο..."! Ποιοι ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό β' στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα και το περιστατικό με τον Μαρίνο που αποχώρησε πετώντας την φανέλα των Πειραιωτών!
 

Ολυμπιακός: Στο παιχνίδι τού ΑΟ Τρικάλων με τη β΄ ομάδα των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, στο sportdog, ο Βασίλης Κωνσταντάντος.

 

Ο δημοσιογράφος από τα Τρίκαλα, που βρέθηκε στο γήπεδο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, σχολίασε ποιους παίκτες των Πειραιωτών ξεχώρισε για την παρουσία τους, ποιοι θα μπορούσαν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα αλλά και τι συνέβη στο περιστατικό με τον νεαρό ποδοσφαιριστή τού Ολυμπιακού που πέταξε τη φανέλα του.

 

"Ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός - Φοβερός ο Κωστή - Μου άρεσε πολύ ο Στουρνάρας"

 

"Το γήπεδο ήταν χωράφι, είχε πάρα πολύ λάσπη, δεν μπορούσαν να παίξουν μπάλα, δεν μπορούσε ούτε η μια ομάδα ούτε η άλλη. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να βγάλει παιχνίδι με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει. Αλλά από τη λάσπη ξηλωνόνταν σε κάποια σημεία το γήπεδο, δεν γινόταν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Β. Κωνσταντάκος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την παρουσία τού Ιωάννη Κωστή και του Δημήτρη Στουρνάρα:

 

"Θα τον αδικήσω αν έλεγα κάτι αρνητικό, ήταν πολύ καλός. Για εμένα είναι φοβερός παίκτης που αν δουλέψει σωστά είναι για να παίζει με την πρώτη ομάδα. Και ο Στουρνάρας, ο τερματοφύλακας, μου άρεσε πολύ. Ειδικά στις εξόδους του".

 

"Δεν μου άρεσε επιθετικά ο Ολυμπιακός - Παιχταράς Κινκούε, ταλέντο Νίκολιτς, φοβερός ο Ξενιτίδης"

 

Πώς είδες τον Αποστολόπουλο, που πρόσφατα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού;

 

"Καλός ήταν, αν και γενικά ήταν όλοι καλοί. Αμυντικά ήταν πολύ προσεκτικός ο Αποστολόπουλος. Προσπαθούσε ο Ιμπαγάσα να παίξει προσεκτικά, αλλά στο κέντρο είχε ένα θέμα, έκανε και κάποιες αλλαγές. Επιθετικά δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός, δεν είχε πολλές τελικές. Αλλά, λέω ξανά, ότι ήταν και σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος". 

 

Άλλος παίκτης που ξεχώρισε;

 

"Παιχταράς είναι ο Κινκουέ. Ενώ και ο Νίκολιτς είναι μεγάλο ταλέντο δεξιός μπακ. Και ο Ξενιτίδης είναι φοβερός παίκτης. Αλλά αυτός μου άρεσε πάρα πολύ, που είχε αθλητικό κορμί και ήταν σταθερός, αλλά φοβήθηκε και αυτός μήπως έχει κάποιο τραυματισμό και δεν έβαζε πολύ δυνατά τα πόδια του, ήταν ο Κινκουέ". 

 

 

"Τον άρπαξε αμέσως ο Ανατολάκης - Ξενιτίδης και Κινκουέ στην πρώτη ομάδα - Ήρεμος ο Ιμπαγάσα"

 

Με τον Μαρίνο, που υπήρξε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του;

 

"Ήμουν στον πάγκο του Ολυμπιακού εκείνη τη στιγμή, πέταξε με νεύρα τη φανέλα (σ.σ από την ομάδα διευκρινίζεται όχι προς κάποιον συγκεκριμένα, αλλά από τον εκνευρισμό του) Δεν μου άρεσε η κίνηση του παίκτη. Τον άρπαξε ο Ανατολάκης αμέσως όμως, τον τράβηξε και του μίλησε σε έντονο ύφος για να τον επαναφέρει".

 

Ποιος θεωρείς από αυτούς που είδαμε ότι κάνει για τη μεγάλη ομάδα;

 

"Είναι πολύ νωρίς, τα παιδιά θέλουν δουλειά, αλλά σίγουρα μου άρεσε πολύ ο Ξενιτίδης και ο Κινκουέ, γιατί έχει αθλητικό κορμί. Και ο τερματοφύλακας ήταν σταθερός, φώναζε, έδινε κατευθύνσεις, πολύ καλός".

 

Τέλος, πες μου δύο λόγια για την παρουσία του Ιμπαγάσα;

 

"Είναι πολύ ήρεμος, έχει τη δική του φιλοσοφία, εγώ για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα άλλον προπονητή στον Ολυμπιακό β΄. Δεν ξέρω πώς διαχειρίζεται τον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα, και το περιστατικό απειθαρχίας ίσως κάτι να δείχνει".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Παζάρια" Ολυμπιακού για μεγάλη μεταγραφή - "Συμφωνία με 8 εκατομμύρια - Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags