Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παζάρια" Ολυμπιακού για μεγάλη μεταγραφή - "Συμφωνία με 8 εκατομμύρια - Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-08 18:38:00

"Παζάρια" Ολυμπιακού για μεγάλη μεταγραφή - "Συμφωνία με 8 εκατομμύρια - Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Παζάρια" Ολυμπιακού για μεγάλη μεταγραφή - "Συμφωνία με 8 εκατομμύρια - Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς"

Οι επαφές με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και οι ανταγωνιστές τους. Για ποιον παίκτη άνοιξε ήδη συζήτηση στο Λιμάνι, τα χρήματα που απαιτούνται για να προχωρήσει το deal και γιατί είναι πολύ πιθανό, εφόσον κάνει καλή σεζόν, να εμφανιστούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει, ξανά, στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών για τον Ρόνι Λόπες και το μέλλον του 26χρονου άσου στον σύλλογο. Δεδομένου ότι οι εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος δείχνουν ότι ίσως έχει φτάσει η ώρα για να δούμε τον παίκτη που η Σεβίλλη είχε δαπανήσει 25 εκατ. ευρώ για την αποκτήσει.

Στην Ισπανία γράφουν για ρήτρα 12 εκατ. στο συμβόλαιό του και στην Ελλάδα για ρήτρα 9 εκατ. Θα μείνει η Σεβίλλη αταλάντευτη σε αυτό το ποσό; Σε ποιο ποσό θα μπορούσε να προκύψει συμφωνία; Υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσει η Σεβίλλη στο ρόστερ της, αν κάνει σούπερ σεζόν με τους Πειραιώτες;

Οι απαντήσεις στo sportdog από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο...

"Παζαρεύονται τα 12 εκατ. - Δεν τον δίνουν με 4,5 - Συμφωνία στα 7-8"

"Είναι υπερβολικό ποσό τα 12 εκατ. ευρώ και αυτό φαίνεται. Νομίζω ότι μπορεί να παζαρευτεί, αλλά είναι ανάλογα και την ζήτηση που θα έχει, γιατί αν κάνει καλά παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να προκύψει και από αλλού ενδιαφέρον. Θα κριθούν όλα από την απόδοση του παίκτη", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, o . Βασιλάκος.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έδινε πάνω από 4,5 - 5 εκατ. ευρώ για τον Λόπες, αν φυσικά διακριθεί στη συνέχεια τη σεζόν και αποδείξει ότι αξίζει να αποκτηθεί. Θα έπεφτε τόσο η Σεβίλλη;

"Είναι πολύ χαμηλό αυτό ποσό, δεν νομίζω ότι θα τον πουλούσε ποτέ με τόσα χρήματα. Κάπου στα 7-8 εκατ. ευρώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να προκύψει συμφωνία και να τα βρουν".

"Σούπερ σεζόν στον Ολυμπιακό - Για το ροτέισον της προετοιμασίας - Στο 40%"

Θα μπορούσε μια πολύ καλή σεζόν να είναι εφαλτήριο για να επιστρέψει στη Σεβίλλη και να συνεχίζει εκεί. Υπάρχει τέτοιος χώρος;

"Θα πρέπει να κάνει σούπερ σεζόν στον Ολυμπιακό για να τον πάρει πίσω και, έπειτα, να αποδείξει ότι μπορεί να μείνει. Ακόμα κι αν επιστρέψει, δηλαδή, θα είναι για το ροτέισον της προετοιμασίας. Άρα μια σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό τού ανοίγει την πόρτα για την προετοιμασία της Σεβίλλης".

Τέλος, πες μου πόσο καλύτερο πιστεύεις ότι μπορούμε να τον δούμε στο μέλλον;

"Προφανώς και μπορούμε να τον δούμε πολύ καλύτερο, είναι πολύ καλός παίκτης, ούτε το 40% δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι να βρει ρυθμό και να δείξει αυτά που μπορεί. Γιατί είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει και στα άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα ο Μπεριά για Καμαρά και... ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Σάντσες - Πουλάει με "χρυσάφι" ο Ολυμπιακός

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags