Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ελλάδα ο Μπεριά για Καμαρά και... ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Σάντσες - Πουλάει με "χρυσάφι" ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 23:09:00

Ελλάδα ο Μπεριά για Καμαρά και... ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Σάντσες - Πουλάει με "χρυσάφι" ο Ολυμπιακός

GOALάρες by Εvaggelistis
Ελλάδα ο Μπεριά για Καμαρά και... ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Σάντσες - Πουλάει με "χρυσάφι" ο Ολυμπιακός

Η ομάδα που τον θέλει, η τιμή πώλησης και η πράσινη μεταγραφή. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr για τον Μαντί Καμαρά ενόψει Γενάρη. Ποιος σύλλογος τον παρακολουθεί ζεστά και ποια ενημέρωση υπάρχει σχετικά με τα χρήματα που θέλουν οι Πειραιώτες για να τον παραχωρήσουν. Η επίσκεψη στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκό και επιστροφή στο Τριφύλλι.

Ολυμπιακός: Έγινε θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ η παρουσία του Φράνκ Μπεριά την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στους θεατές του αθηναϊκού ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Μιλάμε για τον Διευθυντή ποδοσφαίρου της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ο οποίος μόλις το καλοκαίρι του 2017 είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτοί που είδαν/ανακάλυψαν τον Μπεριά έγραψαν πως συνοδευόταν κι απο γνωστό Έλληνα ατζέντη, ο οποιος παραδοσιακά έχει σχέσεις με... Γαλλία (είχε μεσολαβήσει να γίνει και η μεταγραφή του Κατράνη απο τον Ατρόμητο στην Σεντ Ετιέν). Ακούστηκε μάλιστα οτι ο μεσιέ Μπεριά ήρθε στην Ελλάδα όχι για το συγκεκριμένο ματς αλλά για ... γενικό σκάουτινγκ! Θα μπορούσε βεβαια, λέω εγώ, να συζήτησε και την υπόθεση επιστροφής του δικού τους Νιάς στον Παναθηναϊκό (υπαρκτότατο σενάριο).

Ίσως να μην είναι τυχαίο , λοιπόν, πως με το που επέστρεψε στην Γαλλία... εμφανίστηκαν στα μέρη μας ρεπορταζ πως ο Μαντί Καμάρα αποτελεί πλέον στόχο κορυφαίων γαλλικών ομάδων(βγάζουμε απο το κάδρο για διαφορετικούς λόγους Παρί και τις Μονακό,Μαρσέιγ). Και μάλιστα η είδηση βγήκε απο  ελληνική, πολύ αξιόπιστη δημοσιογραφική/ρεπορταζιακή πένα.



Τι έμαθε η στήλη; Πως ο Μαντί Καμαρά είναι όντως πολύ ψηλά στην χειμερινη μεταγραφική λίστα των Λιλουά! Για να αντικαταστήσει τον Ρενάτο Σάντσες, που έχει βγεί στην βιτρίνα. Για τον 24χρονο διεθνή Πορτογάλο μέσο, με τα 30.000.000 χρηματιστηριακή αξία, λέγεται πως η Λίλ έχει δυο προτάσεις για να τον πουλήσει, μία απο ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και μια απο την... Μίλαν!!

Εδώ, λοιπόν, έρχεται και κολλάει η περίπτωση Μαντί Καμαρά! Κατά κάποιο τρόπο τον θέλουν για "αντι-Σάντσες" αν και δεν είναι ακριβώς ιδιου στυλ μέσοι...
Ο Καμαρά στην Λιλ είναι... γνωστός, τον έχουν κάνει σκάουτινγκ παλαιόθεν κι αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου, έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Ολυμπιακός. Δηλαδή πως  κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να σκάσει πρόταση απο τους πρωταθλητές Γαλλίας τον επόμενο μήνα, στον Πειραιά!!

Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει το ποσό να ξεκινάει με το... 1μπροστά και να ακολουθούν άλλα 7 ψηφία, ώστε να περάσουν μετά στο παρασύνθημα/διαπραγμάτευση. Γιατί το καρτελάκι με την υψηλή τιμή πώλησης (15.000.000) του Μαντί Καμαρά είναι γνωστό στην Λίλ, όσο κι αν πλέον μπορεί να γίνει και μια σχετική έκπτωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή, βρήκε αριστερό μπακ - Ανατροπή για Γενάρη, φέρνει βασικό στόπερ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags