Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή, βρήκε αριστερό μπακ - Ανατροπή για Γενάρη, φέρνει βασικό στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 21:30:00

Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή, βρήκε αριστερό μπακ - Ανατροπή για Γενάρη, φέρνει βασικό στόπερ!

BoxtoBox
Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή, βρήκε αριστερό μπακ - Ανατροπή για Γενάρη, φέρνει βασικό στόπερ!

Οι τελευταίες εξελίξεις οδήγησαν στην απόφαση για τρεις προσθήκες. Ο Ολυμπιακός... φουλάρει πλέον για τη μεταγραφική περίοδο, όπου θα υπάρξουν τρεις τουλάχιστον κινήσεις. Ο... εκλεκτός του Κορσικανού και γιατί άλλαξαν τα αρχικά σχέδια των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Κένι Λαλά και έγινε δεκτή. Ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ και έγινε δεκτή. Τώρα ο Φρανσουά Μοντέστο φαίνεται πως είναι έτοιμος να φέρει κι άλλον ακραίο μπακ στον Ολυμπιακό αφού από τους υπάρχοντες αρχική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Ο Κορσικανός, αν δεν με γελούν οι... κοριοί μου, έχει εντοπίσει ήδη έναν αριστερό μπακ που του έχει κάνει κλικ. Λέγεται ότι τον έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές, μάλιστα και από κοντά.

Στα μέσα Νοέμβρη ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού απουσίαζε από το Ρέντη και από την Ελλάδα. Και έλειπε για αρκετές μέρες. Που είχε πάει, δεν το έχω μάθει. Ξέρω ότι το ταξίδι αφορούσε μία από τις μεταγραφές που θα κάνουν οι πρωταθλητές τον Γενάρη, του αριστερού μπακ που θα δίνει... ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Τώρα που όλοι βλέπουν πόσο καλός είναι ο Μολδαβός, σταμάτησαν να λένε ότι ο Ολυμπιακός θέλει βασικό αριστερό μπακ. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται συμπληρωματικό, κάποιον να τον βοηθάει στα... ρεπό του.



Αυτό βεβαίως δε σημαίνει πως αν έρθει κάποιος που έχει ταλέντο δεν θα του... φάει τη θέση αν εξελιχθεί. Στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος. Προπονείσαι καλά και παίζεις καλά; Παίζεις! Δεν κάνεις αυτά που θέλει ο προπονητής; Κάτσε πάγκο ή εξέδρα. Για να μην ξεφύγω ωστόσο από το θέμα, ο Μοντέστο έχει ήδη βρει έναν αριστερό μπακ που θεωρεί πως είναι ό,τι πρέπει. Όταν μάθω το όνομα θα επανέλθω.

ΥΓ: Κι επειδή φοράω παντελόνια, έγραψα πρόσφατα ότι ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει στόπερ. Έτσι ίσχυε όταν το έγραφα. Τώρα ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Οι ερυθρόλευκοι, πέρα από αριστερό μπακ και 8άρι, θα πάρουν και στόπερ τον Γενάρη. Καλό και έτοιμο στόπερ, όχι λαχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς - Μόνο γι’ αυτή την πρόταση θα φύγει από τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags