Facebook Pixel Την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 10:00:00

Αυτή είναι η συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς - Μόνο γι’ αυτή την πρόταση θα φύγει από τον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η συμφωνία Μαρινάκη με Μαρτίνς - Μόνο γι’ αυτή την πρόταση θα φύγει από τον Ολυμπιακό!

Πώς και γιατί μπορεί να σπάσει το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου. Ο Πέδρο ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, καθώς και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασίας τους. Ποια είναι όμως η μοναδική περίπτωση να αποχωρήσει το καλοκαίρι;
 

Την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για αυτό και δεν… αγχώθηκαν ιδιαίτερα στο Λιμάνι με την πρόταση από την Αλ Νασρ. Άλλωστε, εδώ και μέρες γνώριζαν όλη την αλήθεια και δεν ασχολούνταν με όσα έγραφαν οι Άραβες.

Ο Μαρτίνς θέλει πολύ να συνεχίσει στο Λιμάνι, μίλησε δημόσια για το προσύμφωνο που υπάρχει προκειμένου να ανανεώσει τη συμφωνία του με τους Ερυθρόλευκους, και ο μόνος λόγος για να αποχωρήσει από τον σύλλογο είναι να έρθει κάποια πρόταση από την Αγγλία. Δύσκολο; Καθόλου, αν σκεφτούμε ότι υπάρχει εκτόπισμα των Πορτογάλων προπονητών στο Νησί και συχνά-πυκνά τους δίνουν ευκαιρίες.

Άλλωστε, και το περασμένο καλοκαίρι φάνηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από συλλόγους της Αγγλίας, αλλά από το ενδιαφέρον μέχρι να υπάρξει οριστική πρόταση, υπάρχει τεράστια διαφορά.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν μαζί, δεδομένου ότι είναι όλες οι πλευρές ευχαριστημένες. Γιατί ακόμα και την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι, που υπήρξαν καλοθελητές που συμβούλεψαν τον Μαρινάκη να τον διώξει, όπως είχαμε γράψει σχετικά πρόσφατα η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, έκοβε πολλά εισιτήρια και ο Πορτογάλος έμενε ατελείωτες ώρες στου Ρέντη, δουλεύοντας σε όλο το πλέγμα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ομάδα.

Ο Μαρτίνς έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό, παρουσιάζει συγκεκριμένη δουλειά και βελτίωση ποδοσφαιριστών, έχουν προκύψει μεγάλες πωλήσεις επί των ημερών του, αν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μουρμούρα για τις άστοχες επιλογές μεταγραφών.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι συνεχίζει στο Λιμάνι, ισχυροποιημένος από μια νέα συμφωνία που αναμένεται να προκύψει άμεσα. Κι αυτό θα αλλάξει μόνο αν υπάρξει πρόταση από την Αγγλία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξελιγμένη μορφή... Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός β’ - Σωστή κίνηση Μαρτίνς" - Έκπληξη με... νέο Τσιμίκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags