Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Πέδρο Μαρτίνς: Τεράστια κίνηση Μαρινάκη με Μαρτίνς - "Διώξτον τώρα και πάρε τον..." - Τα... σκάει χοντρά τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 12:26:00

Τεράστια κίνηση Μαρινάκη με Μαρτίνς - "Διώξτον τώρα και πάρε τον..." - Τα... σκάει χοντρά τον Γενάρη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια κίνηση Μαρινάκη με Μαρτίνς - "Διώξτον τώρα και πάρε τον..." - Τα... σκάει χοντρά τον Γενάρη

Οι μεταγραφές που έρχονται στο Λιμάνι και η κίνηση της διοίκησης. Γιατί η σημερινή μέρα επιβεβαιώνει το ρητό, πως όταν μία διοίκηση στηρίζει τον καλό προπονητή της και τον εμπιστεύεται, τότε δεδομένα θα έρθουν οι επιτυχίες και οι τίτλοι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ακολούθησε, το... πλήρωσε και τώρα αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος.

Μέρα γιορτής είναι η σημερινή για τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι γίνεται ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του συλλόγου - Σήμερα ξεπέρασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνεχή παρουσία στην άκρη του πάγκου.

 

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αναλάβει τον Μάιο του 2018 και από τότε μέχρι σήμερα έχει βρεθεί σε 182 ματς στην τεχνική της ηγεσία των Πειραιωτών, με 87 νίκες στη Σούπερ Λιγκ (ο Μπάγεβιτς έχει 88 νικηφόρα παιχνίδια). Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα που υπάρχει σήμερα στην ομάδα (και δικαίως!), το sportdog.gr θυμήθηκε δύο περιπτώσεις που ο Πορτογάλος έχει φτάσει κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά δεν την είχε περάσει! 

 

Η πρώτη φορά ήταν τον Φεβρουάριο του 2019, στην πρώτη σεζόν τού Μαρτίνς στο Λιμάνι, μετά από το 2-2 τού Ολυμπιακού με την Ντιναμό στο Φάληρο. Ο Μαρινάκης είχε βρεθεί στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθώς σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν, και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν φανερά εκνευρισμένος με όλους στην ομάδα. Προφανώς και με τον Μαρτίνς...

 

Η δεύτερη φορά ήταν λίγους μήνες μετά, στο τέλος της σεζόν, όταν οι Πειραιώτες είχαν χάσει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ (το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει χάσει ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του). Υπήρξε άνθρωπος που πλησίασε τον Μαρινάκη και τον συμβούλεψε να διώξει τον Πορτογάλο, προτείνοντάς του μάλιστα και ποιον να πάρει στη θέση του.

 

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο να συνεχίσει στην ομάδα και, προφανώς, δικαιώθηκε με τίτλους στην Ελλάδα, θαυμάσιες πορείες στην Ευρώπη, και πωλήσεις παικτών σε μεγάλα ποσά...


Και τώρα λοιπόν, που έχει φουντώσει και πάλι η κριτική για τον Πορτογάλο κόουτς, η διοίκηση είναι δίπλα του. Αρκετοί φίλαθλοι παρά τις νίκες της ομάδας, γκρινιάζουν για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και σχολιάζουν συνεχώς πως ο κύκλος του εξαιρετικού προπονητή Μαρτίνς έκλεισε στο Λιμάνι. Ωστόσο, ο Μαρινάκης φαίνεται να μην τους... ακούει ούτε τώρα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως απόφασή του είναι να τον στηρίξει και να του φέρει και παίκτες τον Γενάρη για να κλείσει άλλη μία σεζόν με επιτυχίες και τίτλους!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Μέντες για Σεμέδο, νέα συμφωνία με Μαρινάκη - Τα... νεύρα για ΠΑΟΚ και η πώληση 8 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags