Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς για Γενάρη - Τρεις αποχωρήσεις από του Ρέντη - Απόφαση για Σεμέδο
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 16:32:00

Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς για Γενάρη - Τρεις αποχωρήσεις από του Ρέντη - Απόφαση για Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς για Γενάρη - Τρεις αποχωρήσεις από του Ρέντη - Απόφαση για Σεμέδο

Η λίστα του Μοντεστό και η τελευταία εξέλιξη με τον Πορτογάλο στόπερ. Ο προπονητής των Πειραιωτών ζήτησε παίκτη για τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται και περιμένει τη λίστα του Φρανσουά Μοντεστό. Ποια χαρακτηριστικά θέλουν να έχει ο παίκτης.
 

Μπορεί να απέχουμε ακόμα δύο μήνες για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν... σηκώσει μανίκια και ήδη έχουν βγει στην αγορά.

Οι Πειραιώτες, με τη σύμφωνη γνώνη πάντα του Πέδρο Μαρτίνς, έχουν ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, αναμένεται να χάσουν σημαντικούς παίκτες λόγω Κόπα Άφρικα. Συγκεκριμένα, θα φύγουν από του Ρέντη για τις εθνικές τους ομάδες οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Κουνέ, ενώ στον... αέρα είναι και η συμμετοχή των Σισέ, Ελ Αραμπί και Μπα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, οι «Ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση να έχουν ξεχωρίσει. Ο Φρανσουά Μοντεστό έχει ήδη μία λίστα, την οποία και θα αναλύσουν με τον Πορτογάλο κόουτς.

Προτίμησή τους, όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο Sportdog.gr, είναι να αποκτηθεί παίκτης που θα είναι έτοιμος, με καλό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του. Θέλουν κάποιος να μπει και να παίξει αμέσως κι όχι να τον περιμένουν, καθώς θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες στην ενδεκάδα. Γι' αυτό και κοιτάζουν και για αγορά παίκτη με συμβόλαιο, αν και στη σχετική λίστα υπάρχουν και ελεύθεροι ή ποδοσφαιριστές που παραχωρούνται δανεικοί.

Εκτός από προσθήκες όμως, στον Ολυμπιακό ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ο Ρούμπεν Σεμέδο γύρισε στου Ρέντη, προπονείται και περιμένει την απόφαση του Μαρτίνς για να μπει και πάλι στην ομάδα. Βέβαια, όλα δείχνουν ότι απλά θέλουν να βρει ρυθμό και στη συνέχεια να φέρει πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος που φέρνει εκατομμύρια στo Λιμάνι - "Ανώτερος του Μαντί ο Αγκιμπού" - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags