Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος Καμαρά για Ολυμπιακό! "Είναι ορμητικός, όχι άμπαλος" - Μεταγραφή 4 εκατομμυρίων το 2020
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 10:00:00

Νέος Καμαρά για Ολυμπιακό! "Είναι ορμητικός, όχι άμπαλος" - Μεταγραφή 4 εκατομμυρίων το 2020

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέος Καμαρά για Ολυμπιακό! "Είναι ορμητικός, όχι άμπαλος" - Μεταγραφή 4 εκατομμυρίων το 2020

Μία ιδιαίτερη περίπτωση εξετάζουν στο Λιμάνι ενόψει Ιανουαρίου. Ο Μιχάλης Σινάκος αναλύει στο Sportdog τον Χασάν Καμαρά, τον αμυντικό που τσεκάρουν οι Πειραιώτες από Γαλλία και... προορίζεται για αντικαταστάτης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Λύση που θα δώσει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που παίζει στα κόκκινα, αναζητεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, εξετάζεται η περίπτωση του Χασάν Καμαρά.

Ο λόγος για το αριστερό μπακ της Νις, ο οποίος μετρά φέτος 11 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ. Για τον 27χρονο, ο οποίος είναι 5 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, η γαλλική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία 4 εκατ.Ευρώ τον Ιούλιο του 2020 για να τον αποκτήσει από τη Ρεμς.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής έχει να παίξει από τις 21 Νοεμβρίου κόντρα στην Κλερμόν, σε μία αναμέτρηση στην οποία πήρε όλο και όλο 1 λεπτό συμμετοχής, από τον Γκαλτιέ, ο οποίος φαίνεται να μην τον υπολογίζει στα τελευταία 5 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Η Νις είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες (είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα). Ο Γκαλτιέ αν τον υπολόγιζε σοβαρά δεν θα τον είχε εκτός. Οπότε αυτό κάτι σημαίνει», ήταν το αρχικό σχόλιο Μιχάλη Σινάκου.

Ο γνώστης του γαλλικού ποδοσφαίρου μίλησε στο Sportdog για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο η εικόνα που έχει αποκομίσει δεν είναι και η πιο ενθουσιώδης.

«Ενώ έπαιρνε παιχνίδια, φέτος δεν είναι βασικός. Στη Νις έχασε τη θέση του και πλέον είναι δευτερότριτη επιλογή! Η γαλλική ομάδα πήρε τον Μπαρ, ένα ταλέντο από τη Λιόν, τον οποίο έχει ως βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας», αναφέρει και προσθέτει: «Είναι μία λύση για αναπληρωματικό μπακ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Έχει θέση δηλαδή στη Ligue 1».

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή; «Είναι αμυντικογενής, αλλά δείχνει διάθεση να παίξει μπάλα. Δεν μένει φοβισμένος πίσω από τη σέντρα. Είναι γρήγορος και δυνατός. Ανεβαίνει και προωθείται. Φτάνει μέχρι τη γραμμή παρουσιάζοντας μία ορμητικότητα. Οι τελικές του επιλογές έχουν διπλή όψη. Δηλαδή επιχειρεί σουτ. Το τολμάει δεν θα φοβηθεί. Άλλοτε όμως η μπάλα θα πάει στο... φεγγάρι και άλλοτε θα πάει στο τέρμα. Είναι λίγο άγαρμπος και απρόβλεπτος. Όχι όμως άμπαλος», σημειώνει.

Ο ειδικός επισημαίνει, ότι μπορεί να παίξει ως αριστερός μέσος και καταλήγει: «Θέλει να δείξει. Φαίνεται πως έχει κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορεί να τα δείξει. Και δεν είναι μικρός σε ηλικία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απογείωση" για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Από Ολυμπιακό β' στο Ch. League - Ενδιαφέρον από Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags