Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μάρκο Σίλβα, Αμπέλ Φερέιρα και Μαρτίνς - Ίσως καλοκαίρι, όχι τώρα - Υπάρχει... αντίπαλος για Σεμέδο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 14:52:00

"Μάρκο Σίλβα, Φερέιρα και Μαρτίνς - Ίσως καλοκαίρι, όχι τώρα - Υπάρχει... αντίπαλος για Σεμέδο"

του Γιώργου Κτενά
"Μάρκο Σίλβα, Φερέιρα και Μαρτίνς - Ίσως καλοκαίρι, όχι τώρα - Υπάρχει... αντίπαλος για Σεμέδο"

Ποια μεγάλη ομάδα έχει στη λίστα την τον Πορτογάλο προπονητή; Μπορούν να πάνε... πακέτο με τον έμπειρο στόπερ; Ποιες οι προσφορές για τον Ρούμπεν Σεμέδο και γιατί ο Πέδρο είναι τρίτος στη σχετική λίστα των υποψηφίων; Διαβάστε στο Sportdog.gr!

Ολυμπιακός: Ρούμπεν Σεμέδο και Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο ονόματα που απασχολούν (για εντελώς διαφορετικούς λόγους) το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μίγκελ Κορέια, της A΄ Bola, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τους δύο συμπατριώτες του.

Τι ισχύει με τον Σεμέδο και την Πόρτο, πολύ περισσότερο μετά από το τελευταίο περιστατικό με τη σύντροφό του; Επίσης, το όνομα του Μαρτίνς φαίνεται ότι απασχολεί τούς ανθρώπους της Μπενφίκα, μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Ζεσούς από τον πάγκο της ομάδας - Τι ισχύει με τη δική του περίπτωση;

Το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει ότι η Πόρτο έκανε πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ το προσεχές καλοκαίρι (χωρίς αυτή να είναι υποχρεωτικής ενεργοποίησης), ενώ θυμίζουμε ότι υπήρχαν πληροφορίες το περασμένο καλοκαίρι (που ακόμα δεν είχαν προκύψει οι καταγγελίες και η αγωνιστική απραξία του παίκτη) για απόρριψη από τους Ερυθρόλευκους πρότασης των Δράκων ύψους 7 εκατ. ευρώ. 

"4-5 εκατ. η Πόρτο για Σεμέδο - Δεν αφήνει Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ζαρντίμ, Μάρκο Σίλα ή Άμπελ Φερέιρα στη "θέση" του"

"Στο θέμα τού Σεμέδο υπήρξε κινητικότητα στην Πορτογαλία, αλλά έχουμε μείνει στη διάψευση του παίκτη, που είπε ότι ήταν ψέματα και δεν συνέβησαν όπως έχουν παρουσιαστεί τα πράγματα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος από την Πορτογαλία, και στη συνέχεια πρόσθεσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο:

"Όντως ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο. Αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση στόπερ που εξετάζει η ομάδα. Επίσης, δεν ξέρω πόσα χρήματα ζητάει ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον παίκτη μετά από τόσους μήνες απραξίας, αλλά θεωρώ ότι ένα ποσό κάπου στα 4-5 εκατ. ευρώ μπορεί να το προσφέρει η Πόρτο".

Η περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς είναι εντελώς διαφορετική, καθώς ναι μεν ο πάγκος τής Μπενφίκα είναι όνειρο για τους περισσότερους Πορτογάλους, αλλά ο 51χρονος τεχνικός έχει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό. Που ναι μεν ακόμα δεν έχει υπογράψει επίσημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο μεσούσης της περιόδου.

Αν το προσεχές καλοκαίρι δεν έχει υπογράψει ακόμα με τους Πειραιώτες και συνεχίζεται το ενδιαφέρον από την Μπενφίκα (υπάρχει σενάριο ότι οι Αετοί θα συνεχίσουν με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν), τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά για τον Μαρτίνς. Όπως θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα αν έχει υπογράψει το διετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, αλλά το καλοκαίρι έρθει πρόταση από την Premier League...

"Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαρτίνς από την Μπενφίκα, αλλά ο Πέδρο δεν είναι άνθρωπος που θα αφήσει τον Ολυμπιακό τώρα για να φύγει. Ούτε είναι το πρώτο φαβορί για την Μπενφίκα, πιο μπροστά από το δικό του όνομα βρίσκονται εκείνα των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα. Και του Άμπελ Φερέιρα παίζει το όνομα, που το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι", ανέφερε στο σχόλιό του, στο sportdog, ο Μ. Κορέια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς - "Ηγέτης στην Αγγλία - Ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags