Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αμαντού... πιέζει για άλλη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Το τρικ για να γίνει το deal μετά τις 25 Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 16:31:00

Ο Αμαντού... πιέζει για άλλη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Το τρικ για να γίνει το deal μετά τις 25/1

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Αμαντού... πιέζει για άλλη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Το τρικ για να γίνει το deal μετά τις 25/1

Ο πρώτος στόχος της Ένωσης και το μεγάλο πρόβλημα με τον Καμερουνέζο. Το sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις της Ένωσης. Γιατί δεν έχει "καεί" η υπόθεση Μπαρμπόσα, πώς προέκυψε ο πρώην άσος της Σεβίλλης και τι περιμένουν μέχρι τέλος του μήνα.

Οι εξελίξεις με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, που επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr, γιατί υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και πώς προέκυψε το όνομα του Ιμπραχίμ Αμαντού.
 


1/ΝΤΑΝΙΛΟ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ: όταν οι υπόλοιποι υιοθετούσαν την επίσημη γραμμή της ΑΕΚ που διέψευδε επαφές και το ενδιαφέρον της, η στήλη ανέλυε/εξηγούσε αυτή την "στρατηγική" των "κιτρινόμαυρων", επέμενε πως δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ ενώ έδινε και... ορίζοντα που θα μπορούσε να dealάρει η υπόθεση, δηλαδή μετά τις 25 Γενάρη! Τώρα βέβαια όλοι γράφουν πως ο Μπαρμπόσα παραμένει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ! Άντε... Λες και βγήκε ποτέ...Anyway...

 

2/NTΑΝΙΛΟ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ: όσον αφορά στα γραφόμενα πως η Ένωση "παλεύει" τον δανεισμό του για 1,5 χρόνο, μάλλον είναι του στυλ... "να είχαμε κάτι να λέγαμε". Από την στιγμή που το συμβόλαιο του Ντανίλο Μπαρμπόσα με την Νις τελειώνει τον Ιούνιο του 2023, λογικά δεν γίνεται να υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο, τουλάχιστον απο πλευράς Γάλλων. Υπάρχει όμως και το... παράθυρο/τρικ. Δηλαδή η Νις (κόντρα στα μέχρι τώρα γραφόμενα)να μην θέλει να βγάλει χρήματα από τον Βραζιλιάνο με μια πώληση αλλά να ξεφορτωθεί το υπόλοιπο συμβόλαιό του και να εισπράξει ένα αξιοπρεπές loan fee. Και στο εύλογο ερώτημα γιατί αυτό πρέπει να γίνει με...δανεισμό και όχι με αποδέσμευση η απάντηση είναι στους...φόρους! Σε μια τέτοια περίπτωση η συμφωνία θα είναι για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Ντανίλο Μπαρμπόσα να εισπράτει τις αποδοχές που προβλέπει το νυν συμβολαιό του με της Νις (εξ ου και ο δανεισμός) και να υπογραψει απο τώρα καινούργιο για επιπλέον δυο ή τρια χρόνια,με διαφορετικούς όρους. Επαναλαμβάνω το πιθανότερο σεναριο είναι η παραπάνω... υπόθεση να αποτελεί "σχέδιο" της ΑΕΚ και να χρειάζεται τον...χρόνο της για να πειστεί η Νις. Αρκεί να μην υπάρχουν άλλες πιο ενδιαφέρουσες προσφορές για τον Μπαρμπόσα στο γαλλικό κλάμπ. Και βασικά να τα βρουν οι "κιτρινόμαυροι" με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο...

 

 

2/ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΑΜΑΝΤΟΥ: ο 28χρονος Καμερουνέζος με το γαλλικό διαβατήριο, θα μπορούσε να είναι το... αντίπαλο δεος του Ντανίλο Μπαρμπόσα στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ. Με ο τι αυτό συνεπάγεται βέβαια και στα διαπραγματευτικά mind games της μιας με την άλλη υπόθεση. Δηλαδή να χρησιμοποιηθεί απο πλευρας "κιτρινόμαυρων" η περίπτωση του (πλέον) free Αμαντού για να... πιεστούν Νίς και Μπαρμπόσα αφού φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση του πρώτου (επίσης αμυντικού χαφ,με τα ίδια πάνω, κάτω χαρακτηριστικά). Άλλωστε και ο μεν και ο δε στην...Γαλλία είναι! 

 

4/ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΑΜΑΝΤΟΥ: αν σας μπέρδεψα, τότε να... αναπαράγω το ρεπορτάζ (ελληνικό και όχι απο το εξωτερικό) που αποκάλυψε πως ο Ιμπραχίμ Αμαντού έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται. Μόλις χθες έμεινε ελεύθερος απο την Σεβίλλη, στην οποία δεν υπολογιζόταν απο το καλοκαίρι, όταν επέστρεψε απο τον δανεισμό του στην Ανζέ. Για πέντε μηνες έμεινε στην ναφθαλίνη και τελικά αποδεσμεύτηκε. Πριν απο 3,5 χρόνια οι Σεβιγιάνοι τον είχαν αγοράσει 14.400.000 απο την Λιλ αλλά τον κράτησαν μια σεζόν, την επόμενη τον έδωσαν δανεικό αρχικά στην Νόργουιτς(Τσάμπιονσιπ) και μετά στην Λεγκανές(Σεγκούντα Ντιβιζιόν) ενώ πέρσι στην Ανζέ. Έχει χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ και σύμφωνα με το transfermarkt συζητάει με την Μέτς.

 

Βέβαια για την ΑΕΚ ο Αμαντού έχει ένα μεγάλο μείον προέρχεται απο μεγάλη αγωνιστική αποχή, τουλάχιστον 7 μηνών! Είναι δηλαδή ανενεργός, κάτι που ειδικά για μεσούσης της σεζόν είναι... σοβαρό θέμα. Εκτός κι αν τον πάρεις απο τώρα για την... επόμενη σεζόν. Η AEK πάντως στην εποχή των Παπαδημητρίου/Κονέ μπορεί να έκανε πάνω απο μια ντουζίνα προσθήκες αλλά κανένας δεν ήταν ανενεργός στην προηγούμενη ομάδα του αλλά... παιζούμενος. Ο Αμαντού θα αποτελέσει την εξαίρεση;



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "καψούρα" της ΑΕΚ για Γενάρη - Χαφ με συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου - Τον "πληρώνουν" δύο αποχωρήσεις
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags