Βασίλης Βασιλάκος: Στο Metropolis 95.5  μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα που ολοκληρώθηκε με 1-1.

«Ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλός σου δεν είναι θηρίο ελπίζεις και προσπαθείς να βρεις την συνέχειά σου. Πρέπει να είσαι δυνατός για να καλύψεις το μεγάλο χάντικαπ. Η εικόνα και η ψυχολογία στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Χρειάζονται σωστές επιλογές και θέληση από τους παίκτες.

Αφού δεν είναι φόβητρο ο Ολυμπιακός, δεν φοβάσαι. Μέσα από τα προβλήματα έρχεται η ανάκαμψη για να φτάσεις εκεί που ήσουν πριν. Υπάρχει ελπίδα ακόμη για τον ΠΑΟΚ. Όσοι λένε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα το πάρει περπατώντας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τα λάθη του και τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε ανάκαμψη. Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει όλα τα ματς.»

Για το Χ της Τούμπας τόνισε: «Δεν πρέπει να υπερεκτιμάς έναν αντίπαλο. Το γκολ του Ολυμπιακού είναι ατυχία, είναι συγκυρία, αλλά πάντα χρειάζεται μία ομάδα βοήθειες» ενώ για τον ατομισμό του Ζαμπά σημείωσε: «Αν κάποιος παίζει εγωιστικά ο προπονητής θα το καταλάβει. Υπάρχουν παιδιά που δεν πήραν τις ευκαιρίες του Ζαμπά. Πρέπει να είναι όλοι μαζί.»

Ρωτήθηκε για τον Πασχαλάκη και απάντησε: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να είναι έτοιμος την μία στιγμή. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάστηκε μία στιγμή στο ντέρμπι και δεν ήταν έτοιμος. Στο γκολ έκανε μισή ώρα να πάει η μπάλα στην εστία. Θα μπορούσε να επέμβει βγαίνοντας από το τέρμα του. Άρα θα μπορούσε να φτάσει εύκολα κοντά στον παίκτη», είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.