Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάγωσε ο Γιοβάνοβιτς - Νέο πρόβλημα με βασικό άσο του Παναθηναϊκού - Δεν είναι Λούντκβιστ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 23:55:00

Πάγωσε ο Γιοβάνοβιτς - Νέο πρόβλημα με βασικό άσο του Παναθηναϊκού - Δεν είναι ο Λούντκβιστ

Sportdog Team
Πάγωσε ο Γιοβάνοβιτς - Νέο πρόβλημα με βασικό άσο του Παναθηναϊκού - Δεν είναι ο Λούντκβιστ

Και ευχάριστα αλλά και πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με τον μηνίσκο του.

Παναθηναϊκός: Τόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όσο και Ραμόν Λούντκβιστ αποχώρησαν από το ντέρμπι της Τούμπας τραυματίες όμως η κατάστασή τους είναι τελείως διαφορετική μιας και ο Έλληνας μέσος είχε συσπάσεις στον οπίσθιο μηριαίο αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες, όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα της Super League με τη Λαμία.

Αντίθετα ο Σουηδός έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και αναμένονται τα αποτελέσματα από την μαγνητική για να φανεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να μείνει εκτός για το επόμενο 15νθήμερο. Όσον αφορά την προπόνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ  έκαναν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των Αλεξανδρόπουλου, Λούντκβιστ οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, όπως και οι Μαουρίσιο, Μακέντα, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags