Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Τούρκοι - Τι πραγματικά ισχύει για Ολυμπιακό και Ντιέγκο Κόστα
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 22:28:00

Επιμένουν οι Τούρκοι - Τι πραγματικά ισχύει για Ολυμπιακό και Ντιέγκο Κόστα

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιμένουν οι Τούρκοι - Τι πραγματικά ισχύει για Ολυμπιακό και Ντιέγκο Κόστα

Οι φήμες που έχουν "φουντώσει" για τα καλά και το σενάριο για "ερυθρόλευκο" κόλπο με τον Ελ Αραμπί. Ο Ντιέγκο Κόστα "παίζει" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και σίγουρα πρόκειται για ένα όνομα που προκαλεί ενθουσιασμό.

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα δεν φαίνεται ότι υπάρχει με τον Ντιέγκο Κόστα και το ενδιαφέρον που από την πλευρά των Πειραιωτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπήρχε στην Τουρκία.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, με τα γαλόνια σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ατλέτικο Μινέιρο. Το ρεπορτάζ που εμπλέκει τον Ολυμπιακό προήλθε από τον μάνατζερ Κιρντεμίρ, καθώς σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή τής τουρκικής τηλεόρασης ότι ο Ντιέγκο Κόστα βρίσκεται κοντά στη Φενερμπεχτσέ. Αλλά στην περίπτωσή του είναι ενεργοί και οι Πειραιώτες...

Πάμε τώρα και στην αλήθεια: Ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί με την περίπτωση ενός επιθετικού που τα τελευταία χρόνια δεν σκίζει κιόλας τα αντίπαλα δίχτυα. Ενώ και η ηλικία του έχει φτάσει στα 33...

Θα μπορούσε η περίπτωση του Κόστα να λειτουργήσει ως μέσο πίεσης για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που ακόμα εκκρεμεί; Αυτό ναι, όντως, θα μπορούσε να υπάρξει ως σκέψη, αλλά όταν (και αν!) χτυπήσεις πόρτες όπως αυτή του Ντιέγκο Κόστα, δεν το κάνεις για να "σπρώξεις" τον δικό σου ποδοσφαιριστή να υπογράψει. Αλλά για να δεις αν μπορεί όντως να προκύψει συμφωνία.

Συμπερασματικά: Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα θέμα Κόστα και Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται μια ακόμα φορά για τις υπερβολές του τουρκικού Τύπου. Όχι επειδή οι Ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να δώσουν κίνητρο μέσω του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στην Ευρώπη. Αλλά γιατί δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν με τέτοια υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψάχνεται για Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Κόστα - Γι’ αυτό τον διώχνουν από Βραζιλία - Πρόβλημα ότι..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags