Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Κόστα: "Ψάχνεται για Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Κόστα - Γι’ αυτό τον διώχνουν από Βραζιλία - Πρόβλημα ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 16:41:00

"Ψάχνεται για Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Κόστα - Γι’ αυτό τον διώχνουν από Βραζιλία - Πρόβλημα ότι..."

του Γιώργου Κτενά
"Ψάχνεται για Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Κόστα - Γι’ αυτό τον διώχνουν από Βραζιλία - Πρόβλημα ότι..."

Ο ανταγωνισμός για τον Βραζιλιάνο φορ, η αγωνιστική του κατάσταση και η επιστροφή στην Ευρώπη. Για ποιους λόγους φεύγει από την πατρίδα του, οι πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα και γιατί δεν ταιριάζει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός - Ντιέγκο Κόστα: Στο σενάριο από την Τουρκία, που θέλει τους Πειραιώτες και τη Φενέρ να ψάχνονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιάννης Ντούζγος.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε ο πεπειραμένος άσος στην Ατλέτικο Μινέιρο, στην παρουσία του εκεί αλλά και στο αν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να του προσφέρει κίνητρο για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

"Για αυτό πήγε στην Ατλέτικο Μινέιρο - Μανούρα μέσα στην περιοχή - Για αυτό τον διώχνουν από τη Βραζιλία"

"Είχε μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης και συμφωνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο. Πήγαινε για πρωτάθλημα η ομάδα, βοήθησε και αυτός, έβαλε κάποια γκολ, ήταν σε καλή κατάσταση. Αλλά στη Μινέιρο έχουν κάνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ και δεν μπορούν να κρατήσουν όλους τους παίκτες. Θεωρώ ότι ο Κόστα κοιτάζει να μείνει στη Βραζιλία αλλά πιο πιθανό να επιστρέψει Ευρώπη για να βρει το συμβόλαιο που θέλει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Ντούζγος.

Σε ποια κατάσταση ήταν στη Βραζιλία; Σε σχέση με τον Ντιέγκο Κόστα που γνωρίζουμε από την Ατλέτικο Μαδρίτης δηλαδή.

"Κλασσικός Ντιέγκο Κόστα, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο απαιτητικό όσο το ευρωπαϊκό, άλλωστε. Έκανε μανούρα μέσα στην περιοχή, παραμένει αθλητικός, μαχητικός, τα πάντα. Το κλασικό στιλ του. Αυτός υπολόγιζε ότι θα επιστρέψει στη Βραζιλά, αλλά λόγω του εξορθολογισμού στο μπάτζετ της Ατλέτικο Μινέιρο, θα τον αναγκάσουν να αποχωρήσει". 

"Για αυτό "θέλει" Ολυμπιακό - Δεν είναι Αραμπί - Αυτούς τους συμπαίκτες χρειάζεται στο Λιμάνι"

Μπορούμε να μιλήσουμε για τα χρήματα που λάμβανε;

"Στη Βραζιλία πληρώθηκε με τα παιχνίδια. Το συμβόλαιό του με Ατλέτικο Μινέιρο θα ήταν πολύ ψηλό. Προφανώς ψάχνει να πάει σε ομάδα που να είναι γνωστή, όπως για παράδειγμα είναι ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ. Για να ζητήσει καλό συμβόλαιο και να παίζει στον αφρό. Είναι στο dna του Ολυμπιακού, πάντως, τα deals με τους Βραζιλιάνους".

Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Ολυμπιακός να του δώσει κίνητρο;

"Φυσικά. Αλλά θεωρώ ότι, κυρίως λόγω ηλικίας, δεν είναι το προφίλ του παίκτη που θα "χτυπούσε" ο Ολυμπιακός". 

Σε ένα υποθετικό σενάριο, με ποιον από το υπάρχον ρόστερ πιστεύεις ότι θα μπορούσε να συνυπάρξει στην 11άδα; 

"Επειδή δεν είναι ο γκολτζής φορ, όπως είναι για παράδειγμα ο Ελ Αραμπί, ο Ντιέγκο Κόστα θα έμπαινε μπροστά για να δώσει μάχες και να βοηθήσει εξτρέμ και τους χαφ να πλησιάσουν την περιοχή και να πετύχουν γκολ. Περίμενα ότι θα έμενε στην Ισπανία, αλλά η Μινέιρο είχε καλό μπάτζετ όταν τον προσέγγισε και έτσι τον έψησε. Ήθελε και ο ίδιος να παραμείνει σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μεγάλος, θεωρώ ότι έχει να προσφέρει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να βάλουν κώνο αντί για τερματοφύλακα - Γκολ πριν σουτάρει ο Αγκιμπού - Εγκλήματα και με το VAR"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags