Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Να βάλουν κώνο αντί για τερματοφύλακα - Γκολ πριν σουτάρει ο Αγκιμπού - Εγκλήματα και με το VAR"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 17:00:00

"Να βάλουν κώνο αντί για τερματοφύλακα - Γκολ πριν σουτάρει ο Αγκιμπού - Εγκλήματα και με το VAR"!

του Γιώργου Κτενά
"Να βάλουν κώνο αντί για τερματοφύλακα - Γκολ πριν σουτάρει ο Αγκιμπού - Εγκλήματα και με το VAR"!

Ο γρήγορος Μπουχαλάκης, οι μεταγραφές Ολυμπιακού και η αδικία ΠΑΟ! Ο Νίκος Βαμβακούλας εξηγεί στο Sportdog.gr γιατί οι Πειραιώτες παρότι δεν είναι τόσο καλοί φέτος, παίρνουν εύκολα το πρωτάθλημα, σχολιάζει τις αποφάσεις της διαιτησίας κατά του Παναθηναϊκού και περιγράφει πώς είδε το γκολ του Καμαρά από την εξέδρα της Ριζούπολης!

Ολυμπιακός: Στο μυστικό του Ολυμπιακού, που είναι οι πολλοί ποδοσφαιριστές που του δίνουν γκολ, αναφέρθηκε μέσω του sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση των Βατσλίκ, Αγκιμπού και Μπουχαλάκη εναντίον του Ιωνικού, στα γκολ του Μασούρα, αλλά και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Να βάλουν κώνο αντί για τερματοφύλακα - Γκολ πριν σουτάρει ο Αγκιμπού - Γρήγορος ο Μπουχαλάκης"

"Η παροιμία λέει Ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Βατσλίκ έναν γκολκίπερ που ήταν σε καλή κατάσταση, γιατί έφυγε ένας καλός τερματοφύλακας και βρήκε έναν ισάξιό του. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, κάθε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, θα χρειαστεί δύο-τρεις φορές να ενεργήσει σε όλο το ματς. Ε, αν δεν είναι θετικός, ας βάλουν κώνο καλύτερα", ανέφερε στη αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Ν. Βαμβακούλας.

Το γκολ τού Αγκιμπού πώς το σχολιάζετε;

"Επειδή ήμουν στο γήπεδο, με το που τον είδα να σουτάρει, είπα στο διπλανό μου ότι είναι γκολ. Αυτός έχει την ικανότητα και του αρέσει όπου βρεθεί να σουτάρει. Αν δεν σουτάρεις, αν δεν κάνεις σουτ, δεν βάζεις γκολ. Στο κέντρο ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι τρεχαντήρια και καλοί κόφτες. Οι περισσότεροι τα βάζουν με Μπουχαλάκη, γιατί είναι λέει αργός. Ναι, αλλά δεν είναι αργός στη σκέψη".

Καθοριστική και η παρουσία τού Μπουχαλάκη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

"Αρχικά να πω ότι μου άρεσε πολύ ο Ιωνικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουν φτιάξει καλή ομάδα, παίζουν καλά και θεωρώ ότι δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στη βαθμολογία. Τώρα για τον Μπουχαλάκη, όταν μπήκε στο γήπεδο ανέβηκε πιο ψηλά ο Καμαρά και άρχισε από εκεί η πίεση. Μαζί με τον Εμβιλά, που επίσης δεν είναι γρήγορος, κλείδωσαν το κέντρο".

"Εκεί διαφέρει ο Ολυμπιακός - Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα - Εγκλήματα με το VAR"

Πώς είδατε τον Μασούρα;

"Ο Μασούρας είναι ένας χαφ που παίζει δεξιά και αριστερά. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν 8-10 γκολ, δεν είναι για τον Ολυμπιακός. Ο Μασούρας είναι ικανός, το έχει αποδείξει και εκεί είναι που διαφέρει ο Ολυμπιακός; Κάνουν γκολ όλοι και δεν περιμένουν μόνο από τον επιθετικό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ καλός φέτος, αλλά έχει παίκτες που σκοράρουν. Έχει ξεφύγει με τόσους βαθμούς και πάλι, όμως, κάνει μεταγραφές για να ενισχυθεί".

Μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι με την Αταλάντα που πλησιάζει;

"Πριν από την Αταλάντα υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις, και μετά να σκεφτούν την Αταλάντα. Αν δεν είσαι πρωταθλητής, δεν παίζεις στην Ευρώπη".

Τέλος θα μου πείτε πώς είδατε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τη φάση που φωνάζουν οι Πράσινοι;

"Σε μια φάση ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε, αλλά είναι δύο-τρεις Κυριακές τον αδικούν. Υπάρχει ένα VAR που κανονικά πρέπει να σου ανοίγει τα μάτια, δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Και πάλι όμως  κάνουν εγκλήματα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμπαλοι κάνουν κριτική σε Ολυμπιακό - Πρέπει να φύγει ο Μπα - Ούτε ερασιτέχνης ηθοποιός ο Κάκος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags