ΠΑΟΚ: Την εικόνα της άδειας Τούμπας και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικός σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμείς και εμείς ήμασταν. Ζητάω την άποψη εκείνων που μπορούσαν και δεν πήγαν. Κάποιοι είναι ανεμβολίαστοι, άλλοι είχαν πρόβλημα μετακινήσεις και άλλοι ξενέρωσαν με την κατάσταση που υπάρχει από συγκεκριμένους ανθρώπους. Βγάζουν μία άρνηση, δεν θέλουν να πάνε στο γήπεδο και άλλοι δεν θέλουν να αφήσουν το γήπεδο σε εκείνους που θέλουν άλλο κλίμα στην Τούμπα. Πρέπει όμως να το μελετήσει ο ΠΑΟΚ. Η χθεσινή εικόνα του γηπέδου με 2.000-3.000 φιλάθλους ήταν σοκαριστική, πόσω μάλλον μετά από μία πρόκριση στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Άδειο το γήπεδο, άδεια και η ομάδα. Δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να καλύψει τόσες απουσίες. Δεν μπορούσε να έχει την ίδια, παρόμοια ή κάποια να μοιάζει με την κανονική του ενδεκάδα. Θα μπορούσε να κερδίσει χθες, όμως η εικόνα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ο Πασχαλάκης ήταν ο Σωτήρας του ΠΑΟΚ, με ωραία ηρεμία στο παιχνίδι. Με τόσες απουσίες μαζεμένες. Ο Μπίσεσβαρ έχει φτάσει στα κόκκινα και οι απουσίες δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Και από την άλλη δεν πρέπει να περάσει μήνυμα σε όλον τον ΠΑΟΚ, ότι υποτιμάει το πρωτάθλημα και αποτελεί προτεραιότητα η ευρωπαϊκή πορεία», πρόσθεσε.