Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια με Λαμία και Γάνδη.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι πιο επικίνδυνος. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν μετά την κόκκινη κάρτα στον Τσιγγάρα.

Ο Μάνος Τσαλγατίδης είχε αντίθετη άποψη με την απόφαση του Ιταλού ρέφερι υποστηρίζοντας πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρήκε πρώτα την μπάλα και μετά τον Αραούχο. Όσο για το φάουλ στον Άκπομ υποστήριξε πως έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι. Στη συνέχεια όμως η εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς κατέληξε στα δίχτυα όποτε δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως το περιμέναμε. Ο Λουτσέσκου οργάνωσε πολύ καλά την άμυνα η οποία εξουδετέρωνε την όποια προσπάθεια των παικτών ΑΕΚ. Μάλιστα είχε οι «ασπρόμαυροι» είχαν και εκείνοι κάποιες φάσεις που κατάφεραν να απειλήσουν.

Για τα παιχνίδια με Λαμία και Γάνδη

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λαμία δεν είναι με μείον δύο παίκτες στην αποστολή.  Ο ένας θα είναι ο Κρέσπο όπου έχει μαζέψει αρκετές κάρτες και ενδέχεται να μην δηλωθεί για τα πλέι-οφ. Ο δεύτερος είναι ο Τσιγγάρας όπου θα είναι εκτός αποστολής λόγο της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε. Η ενδεκάδα θα είναι παρόμοια με αυτή του παιχνιδιού κόντρα στον Ιωνικό. Σκοπός του Ρουμάνου τεχνικού είναι να ξεκουράσει κάποιους βασικούς εν’ όψει Γάνδης.

Στο παιχνίδι με τους Βέλγους δεν θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Ο Άκπομ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και ο Μίτριτσα με τον Ζίβκοβιτς θα πλαισιώσουν τη τριάδα αν είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τότε.